Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 1 )
Kategoria oceny
  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Krystian Z
    2022-07-06 11:06
    8.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Solidny bukmacher z dobrą ofertą. W miarę szybko wrzucają kursy na wydarzenia. Mają też spoko promocje.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Maciej
    2022-05-17 09:50
    7.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Według mnie Fortuna to najlepszy bukmacher. Nigdy nie mam problemów z wypłatą kasy, dają coraz więcej promocji na wydarzenia. Jest wszystko ok.

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Magik
    2021-12-02 08:57
    7.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Mega plus dla Fortuny za wprowadzenie Betbuildera. Można tworzyć jeden jeden kupon z wielona zdarzeniami w ramach jednego meczu. Poprawiły się też zdecydowanie promki w Fortunie

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Michał
    2021-10-01 11:17
    6.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Bonus od depozytu i jego warunki... masakra, aplikacja do poprawy, ale poza tym daje radę.

    Szczegóły oceny

    • 4

      Bonusy i promocje

    • 7

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Mikołaj
    2021-09-29 08:47
    7.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Topowy bukmacher pod względem promocji i transmisji live. Trochę brakuje bardziej rozbudowanych rynków na piłkę nożną.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 7

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Mariusz W
    2021-08-25 16:20
    7.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Wiadomo, Fortuna to jeden z najlepszych bukmacherów. Nie ma co z tym dyskutować. Ale myślę, że są elementy, które można poprawić, jak chociażby aplikacja mobilna. Często się zacina.

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 7

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Michał
    2021-08-25 08:36
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Przerwa techniczna do 6 40 a w dalszym ciągu nie działa i zero informacji

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Radzio
    2021-08-23 10:20
    4.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Support porażka, mogliby popracować na szybkością wypłaty wygranej, bo konkurencja robi to lepiej. Kursy ok

    Szczegóły oceny

    • 3

      Bonusy i promocje

    • 4

      Oferta

    • 5

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 4

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Gracjan1993
    2021-07-30 09:28
    8/10
    Opinia o bukmacherze

    Razem z Stsami jest najlepsza. Gram tylko tam. Maja dobre zaklady, wysokie kursy, latwo tam wszystko znalezc. Fortuna ma w dodatku super promki na pilke. Minus to niestety wyplaty, bo trzeba czekac do nastepnego dnia.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 5

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Monky91
    2021-07-30 09:24
    8.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Kursy są zdecydowanie najszybciej. Fajnie obstawia się live. Najlepszy cashback też - chyba jako jedyni bo nie kojarze zwraca całość stawki.

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Adrian
    2021-07-11 12:03
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Zdecydowanie najgorsza opcja na rynku, kompletny brak pomocy z supportu i arogancja. Nie marnuj swojego czasu

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Były gracz
    2021-07-08 08:35
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Problem z wypłatą pieniędzy, nie na moje nerwy. Dziękuje i żegnam

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 2

      Aplikacja mobilna