5.1/10
Ocena u┼╝ytkownik├│w
  • Bonusy i promocje

    5.3
  • Oferta przedmeczowa

    5.2
  • Oferta zak┼éad├│w na ┼╝ywo

    4.9
  • Metody p┼éatnosci

    5.9
  • Aplikacja mobilna

    4.4

LVBET opinie

Marietta Stachak

Szukasz bukmachera z solidn─ů ofert─ů? LVBET posiada najwi─Ökszy wyb├│r dyscyplin w Polsce. Bukmacher oferuje ponad 420 r├│┼╝nych rodzaj├│w zak┼éad├│w na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů. To wynik, kt├│ry osi─ůgn─ů┼é na rynku tylko LVBET. Opinie graczy, ale przede wszystkim nasza ekspercka recenzja uka┼╝─ů mocne i s┼éabe strony tych zak┼éad├│w. Czy LVBET to bukmacher godny polecenia? Sprawdzili┼Ťmy to dla Was.

LVBET zakłady bukmacherskie

Cecha szczególna:największy wybór dyscyplin i rynków zdarzeń w Polsce
Dyscypliny:38+
Rynki zdarze┼ä na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů:427+
Live streaming:TAK (4 dyscypliny)
Wyp┼éacalno┼Ť─ç:93,95%
Maksymalna kwota bonusu:3403 zł
Aplikacja mobilna:Rozbudowana sekcja esportowa
Numer licencji:PS4.6831.9.2016

Kursy w LVBET

Na pierwszy ogień poszły czołowe europejskie ligi piłkarskie. Marże pobierane za Premier League przez LVBET kształtowały się na poziomie 3,48%. To bardzo dobry wynik! Średnia prowizja na piłkę nożna poniżej 4% pobierana jest też przez bukmacherów, takich jak: Etoto, forBET, Fortuna, Superbet i Noblebet.

Niestety gorzej na tle konkurencji wypad┼éy du┼╝e turnieje tenisowe. Ich u┼Ťredniona wysoko┼Ť─ç mar┼╝y w naszym te┼Ťcie wynios┼éa 9,29%. To razem z Totolotkiem najs┼éabsza propozycja kursowa na rynku legalnych bukmacher├│w. Prowizja na ameryka┼äsk─ů lig─Ö koszyk├│wki NBA w LVBET kszta┼étuje si─Ö na poziomie 11,78%. Niestety dla LVBET ┼╝aden inny bukmacher nie naliczy┼é ponad 10% prowizji na NBA. Kolejno s┼éabo wypad┼é te┼╝ esport. Ponad 9% prowizj─Ö na esport naliczy┼é tylko bukmacher Totolotek. Niestety i w tym przypadku LVBET zajmuje d├│l tabeli.

┼Ürednia prowizja naliczana przez LVBET wynosi oko┼éo 6,05%. Ostatecznie nie jest to dramatyczny wynik. Warto┼Ť─ç t─Ö znacznie podnios┼éy ┼Ťwietne kursy na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů, ale bukmacher powinien pami─Öta─ç, ┼╝e pi┼éka no┼╝na to nie wszystko. Sumarycznie podobne wyniki kursowe znajdziemy w Betfan i Betclicku.

Prowizje na Kursach Bukmacherskich LVBET- II kwartał 2021

LVBET - mar┼╝a Ekstraklasa

2,55%

LVBET - mar┼╝a La Liga

3,94%

LVBET - mar┼╝a Serie A

3,91%

LVBET - mar┼╝a Premier League

3,53%

LVBET - mar┼╝a Bundesliga

3,92%

LVBET - mar┼╝a NBA

11,78%

LVBET tenis prowizja

9,29%

LV BET esport prowizja

9,49%

7 /10 Ocena według Trustbet icon
LVBET opinie o kursach

W przypadku prowizji pobieranej przez LVBET najbardziej op┼éaca si─Ö obstawia─ç zak┼éady na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů. Tu mar┼╝a wynosi oko┼éo 3,48%, co stanowi naprawd─Ö ┼Ťwietny rezultat. Niestety znacznie gorzej wygl─ůdaj─ů kursy na tenis, NBA i Esport. Cz─Östokro─ç LVBET oferuje najmniej korzystn─ů ofert─Ö spo┼Ťr├│d wszystkich bukmacher├│w. Chocia┼╝ ostatecznie ┼Ťrednia prowizja nie nale┼╝y do najwy┼╝szych na rynku, jednak z pewno┼Ťci─ů mog┼éo by─ç znacznie lepiej.

LVBET oferta

Jako pierwszy wska┼║nik wybrali┼Ťmy r├│┼╝norodno┼Ť─ç oferty ze wzgl─Ödu na oferowane dyscypliny sportowe. Oferta LVBET wypada tu znakomicie. LVBET oferuje ┼Ťrednio o 42% wi─Ökszy wyb├│r, ni┼╝ ┼Ťrednia na wszystkich bukmacher├│w. ┼╗aden inny bukmacher nie okaza┼é si─Ö lepszy w tym wzgl─Ödzie. LVBET oferuje zak┼éady na najbardziej popularne dyscypliny, ale r├│wnie┼╝ na szczeg├│lne i unikalne sporty takie jak:

  • air hockey,
  • wrestling,
  • szachy,
  • squash,
  • Rugby Union,
  • Rugby League,
  • NASCAR,
  • rajdy,
  • pi┼éka wodna,
  • narciarstwo alpejskie,
  • golf,
  • ┼╝u┼╝el,
  • futbol australijski,
  • biegi narciarskie,
  • biathlon,
  • rzuty do kosza,
  • koszyk├│wk─Ö 3×3.

Lista jest imponuj─ůca, bo to ponad 38 dyscyplin! Je┼Ťli zatem nie masz pewno┼Ťci gdzie mo┼╝esz obstawia─ç dany sport ÔÇô sprawd┼║ w pierwszej kolejno┼Ťci ofert─Ö LVBET. Masz najwi─Öksze szanse, ┼╝e ten bukmacher posiada zak┼éady na poszukiwan─ů dyscyplin─Ö. Jedynie podobnie zasobn─ů ofert─Ö mo┼╝emy zarekomendowa─ç w Noblebet.

lvbet liczba dyscyplin

Pi┼éka no┼╝na – oferta LVBET

Kolejno wzi─Öli┼Ťmy pod lup─Ö zak┼éady na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů. W przypadku dost─Öpnych do wyboru kraj├│w oferta LVBET wypad┼éa bardzo dobrze. Mamy tu a┼╝ o 8% wi─Ökszy wyb├│r, ni┼╝ ┼Ťrednio oferuj─ů wszyscy legalni bukmacherzy. Poza g┼é├│wnymi kierunkami, znajdziemy zak┼éady na ligi z:

  • Walii,
  • Urugwaju,
  • Turkmenistanu,
  • Liberii,
  • Kosowa,
  • Korei Po┼éudniowej,
  • Gruzji.

Jednak to, co najbardziej wyr├│┼╝nia ofert─Ö LVBET spo┼Ťr├│d innych jest liczba rynk├│w zdarze┼ä. Do analizy w┼é─ůczyli┼Ťmy spotkania w ramach Ligi Mistrz├│w jako jedno z najbardziej popularnych wydarze┼ä. LVBET oferowa┼é ┼Ťrednio a┼╝ 427 r├│┼╝nych zak┼éad├│w na te mecze. Jest to wynik ponad dwukrotnie przekraczaj─ůcy ┼Ťredni─ů na wszystkich bukmacher├│w, kt├│ra wynosi┼éa 199 zak┼éad├│w (niemal 215%). ┼╗aden inny bukmacher w dniu analizy nie posiada┼é bardziej zasobnej oferty w tym wzgl─Ödzie. LVBET zas┼éuguje tu na gromkie brawa.

lvbet zak┼éady na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů

Esport w LVBET – oferta

Oferta LVBET na turnieje esportowe okaza┼éa si─Ö bardzo szeroka. Przewy┼╝szy┼éa ┼Ťredni─ů dla wszystkich zak┼éad├│w bukmacherskich o niemal 14%. Wi─Öcej oferowa┼éa jedynie Fortuna, Etoto i STS. Najwi─Öcej zak┼éad├│w gracze mogli zawiera─ç na CS GO (48% oferty) oraz Dota2 (28%). Nie zabrak┼éo te┼╝ LoL, Starcraft, King of Glory i Overwatch.

Bardzo dobrze wypad┼éa tak┼╝e oferta LVBET na ilo┼Ť─ç rynk├│w zdarze┼ä. Przewy┼╝sza┼éa ┼Ťredni─ů liczb─Ö market├│w dla wszystkich bukmacher├│w o ponad 200%. Oznacza to, ┼╝e LVBET oferuje nie tylko wiele r├│┼╝nych spotka┼ä, ale tak┼╝e ogromn─ů liczb─Ö wariant├│w, jakie mo┼╝emy obstawia─ç w ramach nich. Z pewno┼Ťci─ů jest to nie lada gratka dla fan├│w esportu.

Dyscyplina ta zosta┼éa tak┼╝e wyr├│┼╝niona w g┼é├│wnym menu jako osobna kategoria. Dzi─Öki temu gracze maj─ů bezpo┼Ťredni dost─Öp do wszystkich zak┼éad├│w i zdarze┼ä w ramach oferty esportowej bukmachera LVBET. Pod tym wzgl─Ödem trudno znale┼║─ç tej firmie konkurenta w┼Ťr├│d legalnych bukmacher├│w. No mo┼╝e z wyj─ůtkiem bukmachera TOTALbet.

lvbet zakłady na esport

Sporty wirtualne

Oferta na zak┼éady przedmeczowe to tak┼╝e sporty wirtualne. Analizuj─ůc wirtuale w LVBET mo┼╝emy stwierdzi─ç, ┼╝e jest to jedna z najlepszych ofert w┼Ťr├│d legalnych bukmacher├│w. Gracze maj─ů do wyboru sporty, takie jak:

  • wy┼Ťcigi ps├│w,
  • wy┼Ťcigi koni,
  • pi┼éka no┼╝na,
  • ┼╝u┼╝el,
  • wy┼Ťcigi rydwan├│w,
  • tenis,
  • kolarstwo.

W ramach pi┼éki no┼╝nej znajdziemy zak┼éady na 1├Ś2, na wynik (ko┼äcowy, do przerwy, dok┼éadny wynik meczu i do przerwy), btts, handicapy, poni┼╝ej/powy┼╝ej. Wirtualne wy┼Ťcigi to zak┼éady na wygran─ů /miejsce, prognoz─Ö oraz tricast. W przypadku wirtualnego tenisa mamy do wyboru zak┼éady na gemy, sety i mecz. Jako minus musimy wymieni─ç natomiast wieszanie si─Ö transmisji oraz problemy z wczytywaniem zak┼éadki wirtualnej pi┼éki no┼╝nej.

Wyszukiwarka, statystyki i kalendarz

Na koniec postanowili┼Ťmy przyjrze─ç si─Ö ┼éatwo┼Ťci w przeszukiwaniu oferty przedmeczowej. Niestety LVBET nie posiada wyszukiwarki, co mo┼╝e by─ç dla niekt├│rych problemem w szybkim odnalezieniu poszczeg├│lnych spotka┼ä. Brakuje tak┼╝e kalendarza wydarze┼ä. Gracze za to mog─ů skorzysta─ç ze statystyk, jednak nie s─ů one dost─Öpne dla ka┼╝dego wydarzenia. Tam, gdzie jest to mo┼╝liwe mamy dane z zakresu por├│wnania, aktualnej formy, tabel, statystyk bramek oraz bardzo ciekaw─ů opcj─Ö, czyli Twitter. W tej zak┼éadce znajdziemy ostatnie wpisy na Twitterze na oficjalnych kana┼éach graj─ůcych ze sob─ů zespo┼é├│w/ zawodnik├│w. Ciekawa opcja, aby by─ç na bie┼╝─ůco z ca┼ékowicie nowymi informacjami.

7.2 /10 Ocena według Trustbet icon
LVBET opinie o ofercie

Oferta LVBET prezentuje si─Ö bardzo dobrze. Mamy tu zar├│wno ilo┼Ť─ç, jak i jako┼Ť─ç. Szeroki dost─Öp do ponad 38 dyscyplin sportowych to du┼╝o powy┼╝ej ┼Ťredniej. Oferta na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů oraz esport zachwyci┼éa nas ogromnym wyborem rynk├│w zdarze┼ä. Odpowiednio ponad 427 i 76 rodzaj├│w zak┼éad├│w. Nawet w zakresie sport├│w wirtualnych gracze maj─ů do dyspozycji wiele dyscyplin i rodzaj├│w zak┼éad├│w. Wszystkie analizowane czynniki wypad┼éy w naszym te┼Ťcie bardzo dobrze, co sprawia, ┼╝e oferta przedmeczowa LVBET jest jedn─ů z najlepszych na rynku zak┼éad├│w bukmacherskich w Polsce.

LVBET – opinie graczy

  • Logo bukmachera LVBet
    Recenzent: Sławomir
    2022-09-19 08:02
    5.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Jeden z gorszych bukmacher├│w ze wzgl─Ödu na cz─Öste przerwy techniczne, o kt├│rych nie informuje si─Ö klient├│w. Ma┼éo tego, mo┼╝na wp┼éaci─ç wtedy pieni─ůdze i zablokowa─ç je do czasu a┼╝ przerwa si─Ö zako┼äczy.

    Szczegóły oceny

    • 4

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera LVBet
    Recenzent: Nikoloz
    2022-08-13 21:40
    1.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Bukmacher jest niewiarygodny, je┼Ťli zaczniesz wygrywa─ç, zostaniesz zauwa┼╝ony przez weryfikacj─Ö

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 2

      Oferta

    • 2

      Zakłady na żywo

    • 3

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera LVBet
    Recenzent: Kacper
    2022-07-26 15:10
    4.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Bukmacher ten pluje na akcje bramkarza Zag┼é─Öbia Lubin, zamiast do┼éo┼╝y─ç cegie┼ék─Ö od siebie to stwarzaj─ů jakie┼Ť zak┼éady bezsensowne. Strona co chwil─Ö nie dzia┼éa, aplikacja to samo. Jedynie bonusy s─ů w miar─Ö spoko, ale co z tego jak strona nie dzia┼éa dobrze.

    Szczegóły oceny

    • 6

      Bonusy i promocje

    • 6

      Oferta

    • 3

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

LVBET bonusy bukmacherskie

Bukmacher LVBET przygotowa┼é dla swoich nowych u┼╝ytkownik├│w kilka naprawd─Ö ciekawych ofert promocyjnych na start. Rejestruj─ůc si─Ö u bukmachera z naszym kodem mo┼╝esz skorzysta─ç z oferty premium i otrzyma─ç dodatkowy freebet. Na ekskluzywny pakiet sk┼éadaj─ů si─Ö:

  • 0 20 PLN – Freebet na start z kodem
  • 1500 PLN – Bonus od pierwszej wp┼éaty
  • 1500 PLN – Bonusy od drugiego depozytu
  • 333 PLN – Zak┼éad bez ryzyka
  • 20 PLN – Bonus bez depozytu
  • 50 PLN – Dodatkowy bonus dla kibic├│w

┼ü─ůcznie do zdobycia jest nawet 3423 PLN, nota bene na do┼Ť─ç oryginalnych zasadach. Czytaj dalej, by dowiedzie─ç si─Ö jak wycisn─ů─ç maksymaln─ů sum─Ö ┼Ťrodk├│w bonusowych.

  • 0 20 z┼é freebet na start
  • do 3000 z┼é za 2 wp┼éaty
  • 333 z┼é zak┼éad bez ryzyka
  • 20 z┼é freebet
  • 50 z┼é dla kibic├│w
Więcej +20 zł
Maksymalna kwota bonus├│w w standardzie:
3403 zł
Kwota z TrustBet Premium:
3423 zł

Freebet LVBET na start

Aby skorzysta─ç ze specjalnej promocji nale┼╝y zarejestrowa─ç konto w LVBET przez nasz link (kliknij przycisk „wybieram” widoczny powy┼╝ej) i u┼╝yj kodu promocyjnego. Jak dzia┼éa promocja? Oto warunki:

  • po rejestracji z kodem wp┼éa─ç depozyt min. 50 z┼é
  • postaw pierwszy kupon AKO (min. 2 zdarzenia) za stawk─Ö min. 50 z┼é i kursem ca┼ékowitym min. 1.75
  • otrzymasz bonus 1 z┼é z mno┼╝nikiem x20
  • freebet przyznawany jest w ┼Ťrody do godz. 17:00
  • bonus z mno┼╝nikiem nale┼╝y wykorzysta─ç w ci─ůgu 30 dni
  • bonus nale┼╝y wybra─ç bezpo┼Ťrednio na kuponie
  • kupon musi sk┼éada─ç si─Ö z min. 3 zdarze┼ä i posiada─ç kurs ca┼ékowity min. 2.50 (kurs poj. 1.25)

Wykorzystanie bonusu na kuponie spowoduje pomno┼╝enie kursu ca┼ékowitego kuponu x20. Wygrane z kuponu postawionego za bonus nale┼╝y obr├│ci─ç 2 razy po kursie min. 2.00 na rynki sk┼éadaj─ůce si─Ö z min. 3 selekcji. Sporty wirtualne nie zaliczaj─ů si─Ö do obrotu.

Bonus od pierwszego i drugiego depozytu

G┼é├│wnymi promocjami na start w LVBET s─ů bonusy od dw├│ch pierwszych depozyt├│w, ka┼╝dy o warto┼Ťci 1500 z┼é. Po pierwszym depozycie gracz otrzyma na konto bonusowe bonus r├│wny 100 % wp┼éaty. Na to samo konto trafi depozyt i trzeba obr├│ci─ç tymi dwiema kwotami 4 razy po kursie min. 1.75. W przypadku bonusu od drugiej wp┼éaty nale┼╝y zasili─ç konto kwot─ů min. 10 z┼é. Po wp┼éacie kwota bonusu i depozytu trafi na konto bonusowe. Bonus wynosi 50 % wp┼éaty do 1500 z┼é. ┼Ürodkami bonusowymi (bonusem i depozytem) nale┼╝y obr├│ci─ç 3 razy na kuponach z kursem min. 1.75.

Zakład bez ryzyka w LVBET

Za trzeci depozyt LVBET daje zak┼éad bez ryzyka do 333 z┼é. Je┼Ťli gracz chce skorzysta─ç z maksymalnej dost─Öpnej kwoty zwrotu musi zagra─ç za 333,30 z┼é ze ┼Ťrodk├│w bonusowych. Minimalna wp┼éata pozwalaj─ůca na skorzystanie z promocji to 25 z┼é. Kurs Zak┼éadu bez ryzyka musi wynosi─ç co najmniej 1,75. Co wa┼╝ne, kwalifikuj─ů si─Ö tu zak┼éady pojedyncze oraz kombi. Zwrot z promocji podlega 1-krotnemu obrotowi po minimalnym kursie 1,75, a do obrotu nie wliczaj─ů si─Ö zak┼éady systemowe oraz zak┼éady z oferty sport├│w wirtualnych.

Bonus powitalny 600 zł na sporty wirtualne

Bonus na sporty wirtualne w LVBET to oferta zamienna z bonusem od pierwszego depozytu. Gracze mog─ů skorzysta─ç z jednej lub drugiej opcji ÔÇô nigdy z obu jednocze┼Ťnie. Z kolei oferta bonusowa od drugiego depozytu aktualna b─Ödzie niezale┼╝nie od tego jak─ů form─Ö bonusu od pierwszej wp┼éaty wybierze nowy gracz. Czy warto skorzysta─ç z bonusu na wirtualki LVBET? Opinie s─ů raczej pozytywne w tej kwestii. Warunkiem przyst─ůpienia jest wp┼éacenie co najmniej 20 z┼é oraz zaznaczenie opcji na sporty wirtualne.

Gracz otrzyma bonus 100% wp┼éaconej kwoty do przeznaczenia na zak┼éady w ramach sport├│w wirtualnych. W razie ch─Öci wyp┼éaty pomno┼╝onych w ten spos├│b ┼Ťrodk├│w trzeba najpierw dokona─ç 6-krotnego obrotu bonusem po kursie minimalnym 1,50. Tu nale┼╝y te┼╝ pami─Öta─ç, ┼╝e do obrotu wliczane s─ů tylko i wy┼é─ůcznie zak┼éady w ramach oferty Sport├│w Wirtualnych.

Bonus bez depozytu w LVBET

Oferta bonusowa LVBET to tak┼╝e bonus bez depozytu dla nowych graczy. Na czym to polega? Przede wszystkim, aby odebra─ç bonus bez depozytu LVBET trzeba mie─ç w pe┼éni zweryfikowane konto gracza, czyli uwierzytelni─ç je przesy┼éaj─ůc sw├│j dow├│d osobisty. Kolejno nale┼╝y zaznaczy─ç zgod─Ö na otrzymanie bonusu: ÔÇťPotwierdzam, ┼╝e chc─Ö otrzyma─ç bonus bez depozytuÔÇŁ. Po pe┼énej weryfikacji konta gracz otrzyma bonus w wysoko┼Ťci 20 z┼é. Kwot─Ö t─Ö mo┼╝na wykorzysta─ç do obstawienia kuponu kombi sk┼éadaj─ůcego si─Ö z co najmniej trzech zdarze┼ä o kursie minimalnym 1,25 na ka┼╝de zdarzenie i kursem ca┼ékowitym o warto┼Ťci wi─Ökszej lub r├│wnej 2,50.

Gra bez podatku w LVBET

LVBET wprowadzi┼é dodatek do swojego Pakietu Powitalnego: ÔÇťZbijemy podatek po rejestracjiÔÇŁ ÔÇô promocja zatem obejmuje nowych graczy. Bonus polega na podniesieniu parametr├│w zak┼éadu ze standardowego 0,88 (zawieraj─ůcy podatek 12%) do 1,00 (bez podatku od stawki) i trwa przez 14 dni od rejestracji konta gracza w LVBET ÔÇô opinie o tym gratisie musz─ů by─ç pozytywne! Tym bardziej, ┼╝e bukmacher deklaruje, ┼╝e niezale┼╝nie od wykorzystanego wska┼║nika zap┼éaci podatek od stawki od ka┼╝dego zak┼éadu zaliczaj─ůcego si─Ö do promocji, a s─ů to zak┼éady przedmeczowe i zak┼éady na ┼╝ywo. W przypadku zak┼éad├│w KOMBI minimalnie musz─ů sk┼éada─ç si─Ö z 3 selekcji o minimalnym kursie ca┼ékowitym 2.40.

W promocji nie bior─ů udzia┼éu:

  • zak┼éady pojedyncze,
  • zak┼éady rozliczone przez opcj─Ö Cash-Out,
  • zak┼éady zawarte na platformie Sport├│w Wirtualnych,
  • zak┼éady typu ÔÇťMultiSingiel”.

Co r├│wnie┼╝ istotne, tylko zak┼éady postawione za ┼Ťrodki w┼éasne kwalifikuj─ů si─Ö do bonusu.

Bonus za karnet

Promocja ta przeznaczona jest wy┼é─ůcznie dla posiadaczy karnet├│w na mecze wspieranych przez LVBET klub├│w pi┼ékarskich, a dok┼éadniej: Wis┼éy Krak├│w, Widzewa ┼ü├│d┼║, Zag┼é─Öbia Sosnowiec, Piasta Gliwice, Wis┼éy P┼éock, Arki Gdynia i Stali Mielec. Do zdobycia jest 50 PLN, kt├│re trzeba b─Ödzie obr├│ci─ç 4x po kursie wynosz─ůcym minimum 1,75.

Opcja Cashout w LVBET

LVBET znajduje si─Ö w gronie bukmacher├│w umo┼╝liwiaj─ůcych skorzystanie na bardzo przydatnej funkcji cashout, kt├│ra pozwala na wcze┼Ťniejsze zamkni─Öcie zak┼éadu i wyp┼éat─Ö przys┼éuguj─ůcej nam sumy zmniejszonej o aktualne kursy zdarze┼ä jeszcze nierozstrzygni─Ötych. LVBET umo┼╝liwia skorzystanie z tej funkcji w przypadku zak┼éad├│w SOLO i AKO, jednak nie obejmuje ona zak┼éad├│w systemowych. G┼é├│wnym warunkiem skorzystania z tej opcji jest jednak brak nietrafionych mecz├│w w┼Ťr├│d zdarze┼ä na kuponie.

7.5 /10 Ocena według Trustbet icon
LVBET opinie bonus powitalny

Bukmacher LVBET oferuje nowym graczom szereg bonus├│w – zar├│wno bonus od depozytu, jak i bez depozytu. Warunki obrotowe mieszcz─ů si─Ö w standardzie pozosta┼éych zak┼éad├│w bukmacherskich, jednak kwoty maksymalne, jakie mo┼╝na uzyska─ç w LVBET nie nale┼╝─ů do najwy┼╝szych w┼Ťr├│d legalnych bukmacher├│w. Z pewno┼Ťci─ů wy┼╝sze kwoty bonusu by┼éyby bardziej atrakcyjne dla nowych graczy.

Oferta LIVE LVBET

Bukmacher LVBET oferuje wydarzenia do obstawiania na ┼╝ywo w ramach dyscyplin takich jak m. in.

  • pi┼éka no┼╝na,
  • siatk├│wka,
  • esport,
  • hokej na lodzie,
  • koszyk├│wka,
  • snooker,
  • tenis sto┼éowy,
  • badminton,
  • pi┼éka r─Öczna.

Lista zak┼éad├│w jest czytelna, a liczba dost─Öpnych rynk├│w jest ogromna. Oferta LVBET to nawet 350 r├│┼╝nych rynk├│w zdarze┼ä! Tyczy si─Ö to przede wszystkim mecz├│w pi┼éki no┼╝nej. Co wa┼╝ne, w LVBET mo┼╝emy tak┼╝e ogl─ůda─ç transmisje w wersji live.

Streaming na ┼╝ywo wydarze┼ä dost─Öpny w┼Ťr├│d dyscyplin takich jak:

  • esport,
  • e-pi┼éka no┼╝na,
  • badminton,
  • e-koszyk├│wka,
  • snooker,
  • tenis sto┼éowy.

Co szczeg├│lnie wa┼╝ne i wyj─ůtkowe, streaming LVBET dost─Öpny jest nawet bez konieczno┼Ťci logowania do serwisu! W przypadku braku opcji streamingu gracze mog─ů ┼Ťledzi─ç przebieg meczy dzi─Öki wizualizacjom. U┼╝ytkownicy mog─ů selekcjonowa─ç wydarzenia transmitowane na ┼╝ywo za pomoc─ů filtra w g├│rnej cz─Ö┼Ťci okna.

Gry karciane LVBET

Bukmacher oferuje tak┼╝e opcj─Ö obstawiania gier karcianych na ┼╝ywo. Mamy tu gry, takie jak:

  • poker
  • wojna
  • blackjack

Aby m├│c postawi─ç zak┼éad na gry karciane nale┼╝y si─Ö zalogowa─ç do LVBET. Opinie o karciankach s─ů w wi─Ökszo┼Ťci pozytywne, a wszystkie rozgrywki prowadzone s─ů na ┼╝ywo w j─Özyku angielskim. Typowa─ç mo┼╝na codziennie przez ca┼é─ů dob─Ö. Ciesz─ů tak┼╝e filmy instrukta┼╝owe z ka┼╝dego rodzaju gry w TVBET.

7 /10 Ocena według Trustbet icon
LVBET opinie o ofercie LIVE

Zak┼éady na ┼╝ywo LVBET prezentuj─ů bardzo dobr─ů ofert─Ö zar├│wno pod wzgl─Ödem ilo┼Ťci dyscyplin, jak r├│wnie┼╝ wyboru r├│┼╝nych zak┼éad├│w. Tu wyb├│r przekracza nawet 350 wariant├│w w ramach jednego wydarzenia. Cieszy streaming LIVE bez logowania. To tak┼╝e jedna z najlepszych ofert live na esport. Nie zabrak┼éo tak┼╝e gier karcianych.

Rejestracja – szybka i pe┼éna

Bukmacher LVBET umo┼╝liwi┼é swoim potencjalnym klientom skorzystanie z dw├│ch metod rejestracji: szybkiej i pe┼énej. Co prawda, ┼╝eby m├│c korzysta─ç z wszystkich mo┼╝liwo┼Ťci serwisu musimy dokona─ç pe┼énej rejestracji, jednak opcja ta b─Ödzie przydatna dla typer├│w, kt├│rzy chc─ů sprawdzi─ç mo┼╝liwo┼Ťci bukmachera zanim powierz─ů mu dost─Öp do swoich pe┼énych danych osobowych.

W celu rejestracji wchodzimy na stron─Ö www.lvbet.pl i klikamy w odno┼Ťnik ÔÇ×REJESTRACJAÔÇŁ. Na ekranie pojawi si─Ö formularz, kt├│ry podzielono na trzy etapy. W tym miejscu podajemy imi─Ö, nazwisko, narodowo┼Ť─ç i PESEL. Klikamy w ÔÇ×ID┼╣ DALEJÔÇŁ.

W drugim oknie wpisujemy nasze adres mailowy, login i has┼éo. Dodajemy r├│wnie┼╝ numer telefonu i opcjonalnie kod promocyjny. Zaznaczamy r├│wnie┼╝ wymagane checkboxÔÇÖy, potwierdzaj─ůc prawdziwo┼Ť─ç wprowadzonych przez nas danych. Na tym etapie mo┼╝emy na razie zako┼äczy─ç nasz─ů rejestracj─Ö, klikaj─ůc w baner ÔÇ×ZAKO┼âCZENIE REJESTRACJIÔÇŁ lub przej┼Ť─ç do rejestracji pe┼énej. W pierwszym przypadku dostaniemy e-mail z linkiem rejestracyjnym, w kt├│ry nale┼╝y klikn─ů─ç.

Z kolei po klikni─Öciu w odno┼Ťnik ÔÇ×PE┼üNA REJESTRACJAÔÇŁ zostaniemy przekierowani do trzeciego okna. W tym miejscu uzupe┼éniamy nasze dane o pe┼ény adres oraz dane z dowodu to┼╝samo┼Ťci. Musimy r├│wnie┼╝ przes┼éa─ç skan wskazanego przez nas dokumentu. Na koniec podajemy adres naszego konta bankowego i zaznaczamy checkbox, czym potwierdzamy, ┼╝e nale┼╝y ono do nas. Klikamy w ÔÇ×ZAKO┼âCZENIE REJESTRACJIÔÇŁ. Pozostaje klikn─ů─ç w odno┼Ťnik, kt├│ry otrzymany drog─ů mailow─ů. Gratulacje! W┼éa┼Ťnie za┼éo┼╝y┼ée┼Ť konto w LVBET!

Jak wida─ç, ca┼éy proces rejestracji zbytnio nie wyr├│┼╝nia si─Ö na tle pozosta┼éych buk├│w. Cieszy fakt, ┼╝e LVBET oszcz─Ödzi┼é sobie przy tej okazji ankiet typu ÔÇ×Sk─ůd dowiedzia┼ée┼Ť si─Ö o nas?ÔÇŁ. Jest wi─Öc ┼éatwo, szybko, przyjemnie i bez dodatkowych udziwnie┼ä.

Obsługa klienta i problemy w LVBET

W przypadku problem├│w LVBET daje swoim klientom mo┼╝liwo┼Ť─ç skorzystania z czterech form pomocy:

  • czatu na ┼╝ywo
  • formularza zg┼éoszeniowego
  • kontaktu drog─ů mailow─ů pod adresem pomoc@lvbet.pl
  • FAQ

W przypadku pierwszych trzech opcji, pomocy udziel─ů nam konsultanci zatrudnieni w dziale pomocy LVBET. Polecamy jednak skorzysta─ç z ich us┼éug je┼Ťli nie uda nam si─Ö znale┼║─ç odpowiedzi na pytania w dziale FAQ. Jest to bogata baza popualrnych pyta┼ä i konkretnych odpowiedzi w ramach dzia┼é├│w, takich jak:

  • rejestracja,
  • moje konto,
  • p┼éatno┼Ťci,
  • wp┼éata,
  • wyp┼éata,
  • bezpiecze┼ästwo,
  • sport,
  • informacje techniczne.

Dodatkowo LVBET oferuje blog z analizami i aktualizacjami odno┼Ťnie wa┼╝nych wydarze┼ä sportowych, a tak┼╝e aktualnymi kursami we wpisach. Mamy tu kategorie:

  • s┼éownik bukmacherski,
  • esport,
  • pi┼éka no┼╝na,
  • siatk├│wka,
  • skoki narciarskie,
  • tenis.

Blog zawiera bogate opisy, porady jak obstawia─ç (np. poszczeg├│lne dyscypliny w esporcie), historia, wyja┼Ťnienie zasad.

Jako pomoc LVBET przedstawia krok po kroku jak gra─ç w 11 dobrze opisanych punktach: rejestracja, depozyt, postaw zak┼éad, wybierz dyscyplin─Ö, wybierz region, wybierz lig─Ö, dodaj zak┼éady do kuponu, jak usun─ů─ç selekcj─Ö z kuponu, postaw stawk─Ö, postaw i potwierd┼║ zak┼éad, moje zak┼éady.

W naszym te┼Ťcie skupili┼Ťmy si─Ö tak┼╝e na opcji czatu na ┼╝ywo. Konsultanci LVBET s─ů dost─Öpni w trybie 24/7 i deklaruj─ů, ┼╝e odbieraj─ů czat ┼Ťrednio w mniej ni┼╝ 10 sekund. Przygotowali┼Ťmy dwa pytania testowe: jedno o ustawowe limity bukmacherskie, a drugie o bonus powitalny.

Podczas pierwszej rozmowy na po┼é─ůczenie z konsultantem czekali┼Ťmy faktycznie zaledwie kilka sekund. Naszym rozm├│wc─ů by┼é Dorian. Ekspert by┼é w swoich odpowiedziach bardzo skrupulatny i rzeczowy. Jedyn─ů rzecz─ů, kt├│ra nam si─Ö nie spodoba┼éa, by┼é fakt, ┼╝e nie pisa┼é za szybko, przez co nawet na kr├│tkie odpowiedzi musieli┼Ťmy czeka─ç po kilkadziesi─ůt sekund. Niemniej wysoka kultura osobista i wspomniana dok┼éadno┼Ť─ç zapewni┼éy mu wysokie oceny zar├│wno w naszym te┼Ťcie, jak i w samym serwisie LVBET.

Za drugim razem zostali┼Ťmy po┼é─ůczeni z konsultantem o imieniu Julian. Tym razem na odpowiedzi na pytania dotycz─ůce bonusu powitalnego czekali┼Ťmy znacznie kr├│cej. Ten ekspert przy ka┼╝dej odpowiedzi zachowywa┼é dba┼éo┼Ť─ç o maniery i ortografi─Ö.

6 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o obsłudze klienta LVBET

Jeste┼Ťmy pod ogromnym wra┼╝eniem pracy konsultant├│w oraz zaplecza pomocy. Jedna z najlepszych tego typu opcji na polskim rynku to w┼éa┼Ťnie LVBET. Opinie mog─ů by─ç tu jedynie pozytywne.

Metody wpłaty i wypłaty depozytu

Jak wypad┼é bukmacher pod wzgl─Ödem ilo┼Ťci i jako┼Ťci metod p┼éatno┼Ťci? Sprawd┼║my.

Wpłaty

Trzeba przyzna─ç, ┼╝e LVBET postara┼é si─Ö o to, by jego klienci mogli bez problemu sk┼éada─ç depozyt. Do dyspozycji s─ů karty VISA i MasterCard, vouchery Paysafecard oraz kody BLIK. Dodatkowo, mo┼╝na skorzysta─ç r├│wnie┼╝ z us┼éug platform p┼éatniczych, takich jak dotpay i Przelewy24. Co wa┼╝ne, wszystkie p┼éatno┼Ťci przebiegaj─ů bez naliczania jakichkolwiek dodatkowych op┼éat.

Wypłaty

LVBET umo┼╝liwia w przypadku wybranych bank├│w mo┼╝liwo┼Ť─ç wyp┼éaty ┼Ťrodk├│w przy u┼╝yciu systemu Rapidpay. Dzi─Öki niemu ┼Ťrodki mog─ů pojawi─ç si─Ö na koncie gracza w przeci─ůgu kilku minut od z┼éo┼╝enia dyspozycji. Je┼Ťli jednak akurat Twoja instytucja finansowa nie jest obs┼éugiwana, to wyp┼éata zostanie zaksi─Ögowana przy najbli┼╝szej sesji rozliczeniowej, czyli najprawdopodobniej w czasie kr├│tszym ni┼╝ 24 godziny.

6.5 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o metodach p┼éatno┼Ťci LVBET

Bukmacher LVBET kolejny raz staje na wysoko┼Ťci zadania. Bardzo spodoba┼éa nam si─Ö mnogo┼Ť─ç opcji wp┼éaty depozytu, a tak┼╝e mo┼╝liwo┼Ť─ç b┼éyskawicznej wyp┼éaty ┼Ťrodk├│w w przypadku wybranych bank├│w.

LVBET mobile

Uznanie na pewno nale┼╝y si─Ö za intuicyjno┼Ť─ç. Najbardziej spodoba┼é nam si─Ö dost─Öp do listy dyscyplin zar├│wno w bocznym menu, jak i na osobnej podstronie. Strona dzia┼éa p┼éynnie. Niestety, przy wolniejszych ┼é─ůczach internetowych zdarzaj─ů si─Ö czasami problemy z ┼éadowaniem. Nie ka┼╝demu te┼╝ spodoba si─Ö utrzymana w ciemnej tonacji szata graficzna.

Strona na kom├│rki

Strona LVBET w wersji mobilnej prezentuje si─Ö ciekawiej ni┼╝ wersja na urz─ůdzenia desktopowe. Wszystko dzia┼éa szybko, a przewijanie i nawigacja pomi─Ödzy stronami odbywaj─ů si─Ö niezwykle p┼éynnie. Tak by┼éo w przypadku ka┼╝dej testowanej przez nas przegl─ůdarki mobilnej.

Aplikacja mobilna

Aplikacja mobilna LVBET jest niemal klonem wersji mobilnej strony www. R├│┼╝ni si─Ö przede wszystkim mo┼╝liwo┼Ťci─ů logowania za pomoc─ů PIN-u, co znacznie upraszcza t─Ö czynno┼Ť─ç. Aplikacja LVBET dost─Öpna jest do pobrania bezpo┼Ťrednio z serwisu. Dzia┼éa na systemach Android i iOS. Jej plusy to niew─ůtpliwie:

  • Pe┼éna ofert na zak┼éady przedmeczowe i live
  • B┼éyskawiczne p┼éatno┼Ťci
  • Cash Out
  • Sporty wirtualne
  • Match Tracker
  • Wgl─ůd do historii kupon├│w

Sprawdzili┼Ťmy te┼╝ jak wypada ocena aplikacji mobilnej przez graczy na App Store. Ocena LVBET mobile to zaledwie 2,2 na ponad 100 g┼éos├│w. G┼é├│wne powody tak niskiej oceny wed┼éug graczy to:

  • button udost─Öpniania kuponu nachodz─ůcy na button z cashoutem,
  • zamykanie zak┼éad├│w bez potwierdzenia,
  • problemy z autoryzacj─ů logowania,
  • problemy z po┼é─ůczeniem z serwerem.
6.5 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o LVBET mobile

Mimo i┼╝ strona serwisu LVBET wygl─ůda na bardzo ci─Ö┼╝k─ů, to trzeba przyzna─ç, ┼╝e webmasterzy w┼éo┼╝yli du┼╝o pracy, by zoptymalizowa─ç j─ů pod k─ůtem przegl─ůdarek desktopowych i mobilnych. Niestety gracze nie podzielaj─ů pozytywnej opinii na temat aplikacji mobilnej LVBET wystawiaj─ůc jej bardzo nisk─ů not─Ö na App Store.

LVBET opinie

Bior─ůc pod uwag─Ö wszystkie zalety i wady, a tak┼╝e opinie o LVBET, musimy przyzna─ç, ┼╝e bukmacher ten nale┼╝y do ┼Ťcis┼éej czo┼é├│wki. Do najwa┼╝niejszych cech tego bukmachera zaliczy─ç nale┼╝y:

  • atrakcyjne kursy na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů,
  • 38+ dyscyplin sportowych w ofercie przedmeczowej,
  • 427+ rynk├│w zdarze┼ä na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů,
  • 76+ rodzaj├│w zak┼éad├│w na esport,
  • 7 dyscyplin sport├│w wirtualnych,
  • brak wyszukiwarki w ofercie pre-match,
  • 10+ dyscyplin sportowych live,
  • 150+ rynk├│w zdarze┼ä spotka┼ä na ┼╝ywo,
  • streaming live bez logowania,
  • gry karciane z poradnikiem video.

W naszym te┼Ťcie LVBET zdoby┼é 7,7/10 punkt├│w. Na uznanie przede wszystkim zas┼éuguje bardzo szeroka oferta na zak┼éady przedmeczowe. LVBET oferuje najwi─Öcej r├│┼╝nych dyscyplin i ┼Ťredni─ů liczb─Ö rynk├│w zdarze┼ä na pi┼ék─Ö no┼╝n─ů w Polsce. Bardzo dobrze te┼╝ wypada ca┼éa oferta na Esport. Mamy tu:

  • dedykowan─ů zak┼éadk─Ö w menu g├│rnym,
  • streaming live meczy esportowych bez logowania,
  • drug─ů po forBET najwy┼╝sz─ů ┼Ťredni─ů liczb─Ö rynk├│w zdarze┼ä na esport.

Niestety pod wzgl─Ödem kursowym oferta bukmachera nie jest najlepsza.

FAQ LVBET

Czy w LVBET mog─Ö skorzysta─ç z wcze┼Ťniejszego zamkni─Öcia zak┼éadu?

Tak, LVBET oferuje w tym celu opcję cashout. Można z niej skorzystać przypadku zakładów SOLO i AKO, jednak nie obejmuje zakładów systemowych.

Czy LVBET oferuje opcj─Ö streamingu na ┼╝ywo?

Niestety na t─Ö chwil─Ö LVBET nie posiada mo┼╝liwo┼Ťci ogl─ůdania transmisji meczy na ┼╝ywo. Przy zak┼éadach LIVE gracze mog─ů posi┼ékowa─ç si─Ö match trackerem, czyli wizualizacjami przebiegu danego spotkania.

Czy LVBET posiada szybkie wypłaty?

Tak, szybkie wyp┼éaty w LVBET realizowane s─ů poprzez opcj─Ö Rapid Pay. Je┼Ťli posiadasz konto w mBanku, Inteligo, PKO Banku Polskim, Credit Agricole, Alior Banku, Volkswagen Banku, Nest Banku lub Idea Banku wyp┼éata znajdzie si─Ö na Twoim koncie bankowym w czasie 10 minut.

Jakie s─ů opinie o LVBET?

LVBET cieszy si─Ö du┼╝─ů popularno┼Ťci─ů w┼Ťr├│d graczy ze wzgl─Ödu na szerok─ů ofert─Ö zak┼éad├│w przedmeczowych i LIVE. Niestety wci─ů┼╝ brakuje opcji streamingu wydarze┼ä na ┼╝ywo. Bukmacher powinien tak┼╝e popracowa─ç nad wysoko┼Ťci─ů oferowanych kurs├│w. Nale┼╝y jednak wspomnie─ç o dopracowanej aplikacji dla graczy mobilnych oraz atrakcyjnych bonusach i promocjach wraz ze specjalnym programem lojalno┼Ťciowym.