8.2/10
Ocena użytkowników
  • Bonusy i promocje

    8.4
  • Oferta przedmeczowa

    10
  • Oferta zakładów na żywo

    9.4
  • Metody płatnosci

    7.6
  • Aplikacja mobilna

    5.6

GO+ BET opinie

  • Recenzent: Adrian
    2022-11-23 09:56
    9.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Młody Bukmacher, który na starcie robi naprawdę dobre wrażenie i ma w sobie to coś. Promocje są inne niż u pozostałych i przede wszystkim z korzystnymi waunkami.. Oferta prematch oraz live również jest na fajnym poziomie. Jestem ciekaw co będzie za jakiś czas! Oby tak dalej!

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • Recenzent: Grzegorz
    2022-11-18 13:40
    9.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Bonusy i promocje bez żadnych dziwnych gwiazdek (*), świetna oferta live i pre. Jak poprawią apkę będzie 10/10

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Recenzent: Mateusz
    2022-11-17 21:13
    8.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Wygląda na to, że z miesiąca na miesiąc jest tam coraz fajniej. To chyba jeden z niewielu buków w Polsce, który rozumie gracza, a nie próbuje go jedynie oszukać na wszelkie sposoby wymyślnymi regulaminami i ukrytymi kruczkami. Chyba też zamiast tylko patrzeć na nowych graczy, Gobetowcy wiedzą jak szanować wiernego gracza. No i oferta zawsze ma to czego szukam. To na pewno duży plus, zwłaszcza, że mogę grać bez podatku przy 3 meczach na kuponie. Jeśli tylko trochę poprawia szybkość działania strony i dodadzą nowa apke to już będzie naprawdę top.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 4

      Aplikacja mobilna

Marietta Stachak

Bukmacher Goplusbet to nowa firma na polskim rynku internetowych zakładów sportowych (debiut w 2022 roku), jednak błyskawicznie zaskarbił sobie uznanie wśród graczy. Co wpływa na tak pozytywne Go Bet opinie od pierwszych miesięcy działalności? Według nas jest to przede wszystkim fenomenalna oferta zakładów na piłkę nożną, jeden z najwyższych bonusów cashback na polskim rynku, a także kilka ciekawych nowinek technicznych (m.in. możliwość edycji aktywnego kuponu oraz trzy warianty cash-outu).

  • 30 PLN freebet
  • 1000 PLN cashback
Więcej +30 zł
Maksymalna kwota bonusów w standardzie:
1000 zł
Kwota z TrustBet Premium:
1030 zł

GO+ BET  zakłady bukmacherskie

Cecha szczególna:Znakomita oferta na piłkę nożną
Dyscypliny:44+
Rynki zdarzeń na piłkę nożną:550+
Live streaming:Tylko e-sport
Maksymalna kwota bonusu:1030 PLN
Aplikacja mobilna:Tak
Numer licencji:PA11.6831.11.2021

Kursy GO+ BET

Naszą recenzję rozpoczynamy tradycyjnie od sprawdzenia marży pobieranej przez analityków bukmachera Goplusbet na najchętniej wybieranych przez Was rynkach. Jako pierwsze pod lupę wzięliśmy kursy na piłkę nożną i topowe ligi w Europie.

BetX marża ekstraklasa

4.14%

BetX marże premier league

4.03%

betx marża la liga

4.88%

Bundesliga rzuty rożne statystyki

4.47%

BetX marże serie A

4.02%

BetX marże nba

~8%

Widać jak na dłoni, że piłkarska marża od bukmachera Go+Bet oscyluje na poziomie nieco ponad 4%, co należy uznać za wynik bardzo solidny, natomiast z pewnością nie najlepszy na rynku. Jeszcze wyższe kursy piłkarskie odnajdziecie bowiem m.in. w Betcris (śr. marża ok. 2,5%), a także Betters, forBET oraz Etoto (ok. 3%). Z drugiej strony niższe kursy piłkarskie można otrzymać m.in. w TOTALbet oraz Fuksiarzu (ok. 6%), a także w PZBuk (7%). 

Czy w przypadku wszystkich dyscyplin marża od bukmachera Goplusbet prezentuje się tak korzystnie? Nie do końca. Analitycy firmy pobierają znacznie wyższą prowizję podczas gal MMA oraz na sporty elektroniczne, a także na mecze koszykarskiej ligi NBA (ponad 8%). Powodów do zadowolenia nie będą mieli także eksperci tenisowi, gdyż w przypadku mniej popularnych turniejów z serii WTA oraz ATP bukmacher także nalicza marżę ponad 8% (w przypadku Wielkiego Szlema jest nieco lepiej).

9 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinie o kursach GO+ BET

Wasza opinia na temat kursów w Goplusbet będzie zależała głównie od tego, co będziecie chcieli typować na kuponach. Jeśli Waszą specjalnością są topowe ligi piłkarskie, wówczas będziecie bardzo zadowoleni, gdyż niewielu operatorów z polską licencją pobiera niższą marżę. Nieco gorzej prezentuje się prowizja na pozostałe dyscypliny i tutaj zdecydowanie jest pole do poprawy.

Oferta GO+ BET

Oferta zakładów bukmachera Goplusbet to ponad 40 rozmaitych konkurencji. Rzecz jasna ta liczba zmienia się w zależności od pory roku oraz sezonu, natomiast tak czy inaczej tak szeroki wachlarz pokrywanych dyscyplin i rynków zakładów zasługuje na spore słowa uznania. 

Znakiem firmowym oferty Goplusbet są zakłady na piłkę nożną, które prezentują się naprawdę fenomenalnie i do których odniesiemy się nieco szerzej za moment. Nie oznacza to jednak, że z pustymi rękami stronę bukmachera opuszczą eksperci od innych dyscyplin. Solidnie prezentuje się także oferta na tenis, a o bogactwie oferty Go Bet najlepiej niech świadczą kursy na surfing, piłkę wodną oraz rzuty do kosza.

Piłka nożna w ofercie GoBet

Gdyby Goplusbet opinie zależały tylko i wyłącznie od jakości oferty piłkarskiej, to ten serwis zajmowałby czołowe pozycje w każdym rankingu legalnych bukmacherów. Co nam się w niej podoba najbardziej? Bez zbędnego owijania w bawełnę absolutnie wszystko!

Zacznijmy od tego, że analitycy bukmachera Goplusbet wystawiają swoje kursy nie tylko na topowe turnieje, ale i na mnóstwo niższych klas rozgrywkowych (m.in. kilkanaście lig w Anglii). Za to spory plus. Imponująco prezentuje się również lista dostępnych rynków i opcji zakładów w obrębie poszczególnych spotkań. Mecze w topowych ligach opakowane są zawsze w grubo ponad 550 opcji kursowych, co sprawia, że jest to jedna z najlepszych propozycji na rynku (jedynie Betcris oraz LV Bet mogą stawać do takiego pojedynku). 

Jakie zatem zakłady piłkarskie można typować w Go+Bet? Poczynając od standardowych opcji dostępnych u większości konkurentów, przez znakomite ćwiartkowe handicapy azjatyckie oraz ćwiartkowe azjatyckie linie goli, aż po całe mnóstwo zakładów dotyczących statystyk meczowych (m.in. faule, strzały, obrony bramkarzy, wybicia od bramki). 

Dodajmy do tego ciekawe zakłady łączone (np. wynik + liczba goli), a także możliwość budowania własnych kuponów w obrębie jednego spotkania, a otrzymamy pełen obraz idealnej oferty piłkarskiej.

E-sport w Goplusbet – oferta zakładów

Osobnej sekcji na stronie bukmachera Goplusbet doczekały się zakłady na sporty elektroniczne, co znacznie ułatwia wyszukanie i obstawienie konkretnego meczu. W trakcie naszych testów Go+Bet wystawiał swoje kursy na 12 różnych konkurencji e-sportowych, co już samo w sobie jest godne uwagi. 

Imponująco prezentuje się także liczba opcji zakładów w obrębie konkretnego wydarzenia. Szczególne powody do zadowolenia będą mieli eksperci od CS:GO oraz Dota 2, gdyż takie mecze opakowane są bardzo często w ok. 70 opcji kursowych, jednak powodów do narzekań nie będą mieli również typerzy obstawiający głównie LoL oraz Valorant (ok. 30 opcji). 

Skoro jesteśmy przy e-sportach to rzuciliśmy od razu okiem na opcje dostępne podczas typowania na żywo. Bukmacher Goplusbet wystawiał nawet do 40 rynków LIVE, a kolejnym ukłonem w kierunku graczy są transmisje w livestreamach.

Sporty wirtualne – oferta Go+Bet

Bardzo przyjemnie dla oka prezentuje się sekcja zakładów na sporty wirtualne. Mecze rozpoczynają się w 3-minutowych odstępach, a do wyboru są kursy na 7 gier (m.in. piłka nożna, tenis, rzuty karne oraz wyścigi). 

Co wyróżnia ofertę Goplusbet na tle pozostałych operatorów z polską licencją?

Na pewno jest to liczba opcji zakładów w obrębie poszczególnych wydarzeń (np. piłka nożna 30 oraz tenis 15), a także jakość transmisji. Gracz ma do wyboru dwie opcje, tj. 360p oraz 720p i poprawcie nas jeśli się mylimy, jednak według nas jest to ewenement na polskim rynku, a wirtualne mecze w Go Bet ogląda się z wielką przyjemnością. 

Możliwość edycji aktywnego kuponu

Bardzo ciekawym wyróżnikiem bukmachera Goplusbet na tle legalnych konkurentów w Polsce jest możliwość edycji obstawionego wcześniej kuponu. Aby taka opcja była dostępna warunki są dwa – po pierwsze, co oczywiste, żadna selekcja na kuponie nie może być rozliczona jako przegrana oraz dostępna musi być opcja cash-out. 

Jeśli oba te warunki są spełnione, to wystarczy kliknąć zielony button DODAJ na kuponie i można do woli dodawać/usuwać/zamienieć selekcje, zmienić typ zakładu, a także zwiększać stawkę zakładu. Bardzo fajna opcja i warto ją przetestować. 

Trzy rodzaje cash-outu

Możliwość wcześniejszego zamknięcia kuponu i wypłacenia części wygranej jeszcze przed zakończeniem ostatniego meczu na kuponie nie stanowi żadnego wyróżnika i w swojej ofercie ma ją większość legalnych bukmacherów. Jednak aż trzy rodzaje opcji cash-out to już nie lada gratka, dlatego warto pochwalić bukmachera Goplusbet za pomysłowość.

O czym mowa? Oto możliwe warianty rozliczenia kuponu w Go Bet przed czasem:

  • Częściowy cash-out – gracz wypłaca część kwoty z kuponu.
  • Auto cash-out – gracz ustala kwotę, którą chciałby wypłacić, a system sam rozliczy kupon, gdy osiągnie pożądaną wartość.
  • Częściowy auto cash-out – gracz ustawia cząstkową kwotę stawki do wypłacenia, a po osiągnięciu tej wartości system automatycznie rozliczy kupon. 
7 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinie o ofercie GO+ BET

Według nas oferta zakładów od bukmachera Goplusbet to na ten moment jeden z najbardziej kompleksowych produktów na polskim rynku i zasługuje na spore słowa uznania. Absolutnie fenomenalnie prezentują się zakłady piłkarskie, solidną paczkę kursów dostaną do ręki typerzy tenisa oraz pozostałych gier zespołowych, natomiast jedyna sekcja, gdzie można lekko kręcić nosem to zakłady na sporty walki (MMA). Jeśli również i one będą na poziomie piłki nożnej, to z olbrzymią radością nagrodzimy GoBet maksymalną możliwą notą.

Bonusy powitalne GO+ BET

Według nas oferta zakładów od bukmachera Goplusbet to na ten moment jeden z najbardziej kompleksowych produktów na polskim rynku i zasługuje na spore słowa uznania. Absolutnie fenomenalnie prezentują się zakłady piłkarskie, solidną paczkę kursów dostaną do ręki typerzy tenisa oraz pozostałych gier zespołowych, natomiast jedyna sekcja, gdzie można lekko kręcić nosem to zakłady na sporty walki (MMA). Jeśli również i one będą na poziomie piłki nożnej, to z olbrzymią radością nagrodzimy GoBet maksymalną możliwą notą. 

Bonusy powitalne Goplusbet

Standardowa promocja powitalna od bukmachera Goplusbet gwarantuje nowym graczom powitalny zakład bez ryzyka. Rejestrując się jednak z naszym kodem promocyjnym GBPLUS można otrzymać dodatkowy Go Bet bonus. Szczegóły poniżej. 

  1. Zakład bez ryzyka 1000 PLN. 
  2. Freebet bonus 30 PLN.

Powitalny zakład bez ryzyka w Go+Bet

Pierwszy kupon po rejestracji konta u bukmachera Goplusbet jest zakładem bez ryzyka, co oznacza, że gracz odzyska stawkę, jeśli kupon okaże się przegrany. Wszystko co należy zrobić, to założyć konto gracza, potwierdzić zgody marketingowe oraz dokonać weryfikacji danych osobowych (skan dowodu + numer konta bankowego). Zaraz po tym gracz może obstawić pierwszy kupon (stawka min. 20 PLN, kurs maksymalny 10.00), a jeśli zabraknie mu szczęścia, wówczas cała stawka wraca do budżetu. GoBet bonus nie jest jednak cashbackiem bez obrotu, co oznacza, że darmowych środków nie można od razu wypłacić. Bukmacher wymaga obrotu 1x na kuponach AKO (min. 3 typy, kurs min. każdego typu 1.30).

Bonus Goplusbet – freebet za kod promocyjny

Tej promocji nie odnajdziecie w standardowej ofercie bukmachera, natomiast gwarantuje ją Go Bet kod promocyjny. Aby z niej skorzystać należy wpisać kod GBPLUS w odpowiednie pole formularza rejestracyjnego i wpłacić depozyt min. 100 PLN, a do konta zostanie automatycznie przypisany darmowy zakład o wartości 30 PLN. Goplusbet bonus można wykorzystać na kuponie AKO (min. 3 typy, kurs min. każdego z nich 1.30), a jeśli zakład będzie zwycięski, wówczas wygrana trafia od razu na saldo depozytowe, skąd można ją wypłacić bez dalszego obrotu.

8 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o bonusach GO+ BET

Według nas jest to bardzo solidny pakiet powitalny. Nota wędruje w górę za jeden z najwyższych bonusów cashback w Polsce, zwrot 100% stawki, a także dodatkowy freebet za nasz kod promocyjny. Do pełni szczęścia brakuje nam klasycznej promocji od depozytu oraz choćby skromnego freebetu bez konieczności wpłaty.

Zakłady na żywo i transmisje w GO+ BET

Prawdę powiedziawszy mieliśmy gigantyczne problemy z tym, aby optymalnie ocenić jakość sekcji na żywo na stronie bukmachera Goplusbet. Dlaczego? Gdyż w naszej opinii jest ona bardzo nierówna, a jakość niektórych produktów mocno góruje nad pozostałymi, które są albo przeciętne, albo wręcz ich w ogóle nie ma. Ale po kolei. 

Bardzo dobrze prezentuje się lista pokrywanych dyscyplin na żywo. Nasze testy przeprowadzaliśmy m.in. w przedpołudniowych godzinach w środku tygodnia, a analitycy Go Bet wystawiali kursy na żywo na 17 dyscyplin. To bardzo dobry wynik, a do dyspozycji graczy były zakłady chociażby na badminton, łucznictwo i snooker. Solidnie prezentuje się także liczba opcji zakładów na żywo w obrębie konkretnego meczu (m.in. mnóstwo ćwiartkowych handicapów azjatyckich oraz ćwiartkowych azjatyckich linii goli). 

Na tym jednak pozytywy się kończą. Bukmacher Goplusbet nie transmituje na ten moment żadnych wydarzeń w livestreamach (poza oczywiście e-sportami i sportami wirtualnymi), do dyspozycji graczy jest skromna paczka statystyk oraz maleńki Match Tracker. Jeśli zatem gracz przywykł do standardów dostępnych w sekcji na żywo bukmacherów STS, Fortuna oraz Superbet, to oferta Goplusbet nieco go zawiedzie. 

7 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinie o zakładach w GO+ BET

stronę bukmachera Goplusbet z pustymi rękami, gdyż nic takiego nie będzie miało miejsca. Firma wystawia sporo kursów LIVE, jednak przy okazji możemy wymienić kilku operatorów w naszym kraju, u których jakość sekcji na żywo stoi na znacznie wyższym poziomie. Zrzucamy to na karb dość krótkiego stażu na rynku i mocno wierzymy, że z czasem Go Bet naprawi te niedociągnięcia.

Rejestracja konta w GO+ BET

Założenie konta w Goplusbet nie odbiega w żaden sposób od tego, co spotkacie na stronach pozostałych legalnych konkurentów w Polsce, a sama rejestracja przebiega bardzo sprawnie i nie sprawi trudu nawet początkującym graczom. Go Bet online daje dwie możliwości założenia konta, czyli błyskawiczną rejestrację bez dowodu, a także konto stałe z dostępem do wszystkich funkcji.

No właśnie. Założenie konta tymczasowego trwa kilka minut i jest banalnie proste, tyle tylko, że musicie mieć świadomość niedogodności, z jakimi się ono wiąże. Przede wszystkim nie będziecie mogli z niego wypłacić wygranych środków, a limit na zakłady wyniesie 5200 PLN – ale to znacie doskonale, gdyż jest to dość powszechnie stosowana praktyka. Warto jednak pamiętać, że posiadacze konta tymczasowego nie mają możliwości skorzystania z promocji powitalnej i ominie ich m.in. GoBet bonus cashback aż do 1000 PLN. 

To sprawia, że według nas warto poświęcić te kilka minut i dokonać weryfikacji danych osobowych. Jak założyć stałe konto gracza w GoBet online krok po kroku? Instrukcja poniżej. 

  1. Odwiedź stronę GOPLUSBET.PL lub kliknij jeden z banerów bukmachera na naszej stronie. 
  2. Kliknij żółty button ZAREJESTRUJ w prawym górnym rogu i wypełnij formularz.
  3. Wpisz adres email, login, hasło, numer telefonu i kod weryfikacyjny. 
  4. Wpisz kod promocyjny GBPLUS. 
  5. Podaj imię, nazwisko, obywatelstwo, PESEL oraz pochodzenie środków finansowych. 
  6. Ustal limity i potwierdź zgody. 
  7. Gotowe, kilka chwil później konto tymczasowe jest aktywne i można obstawiać pierwsze kupony. 
  8. W celu weryfikacji konta stałego należy odwiedzić swój profil gracza, uzupełnić pozostałe dane osobowe (m.in. adres oraz numer konta bankowego), a także przesłać skany dowodu osobistego. 

Obsługa klienta w GO+ BET

Żadnych kontrowersji nie budzi Biuro Obsługi Klienta, a sprawny support z pewnością nie jest bez wpływu na pozytywne Goplusbet opinie wśród samych graczy. Dostępne są trzy ścieżki kontaktu z konsultantami bukmachera, a także dobrze rozbudowana sekcja FAQ. 

  • Formularz kontaktowy w sekcji POMOC
  • Adres email (pomoc@goplusbet.pl)
  • Czat na żywo (7 dni w tygodniu w godz. 8-23)

Podobnie jak większość z Was my również najbardziej cenimy sobie tę ostatnią ścieżkę kontaktu. W trakcie naszych testów na odpowiedź konsultanta nie czekaliśmy dłużej, niż pół minuty, a pracownik Go Bet błyskawicznie rozwiał nasze wątpliwości (pytaliśmy o transmisje oraz dostęp do bonusu powitalnego na koncie tymczasowym). 

Metody płatności GO+ BET

Jeśli w momencie wyboru bukmachera zależy Wam na błyskawicznych i bezproblemowych transferach, to oferta Goplusbet w tej kwestii z pewnością nie zawiedzie Waszych oczekiwań. Wszystkie przelewy w obie strony realizowane są 7 dni w tygodniu w godz. 8-23, a bukmacher sam chwali się, że czas oczekiwania na środki nie przekracza 15 minut. 

Zarówno depozyty, jak i wypłaty środków Go+Bet możliwe są przy pomocy kart debetowych, BLIKA, Google Pay oraz opcji Przelewy24. Zabrakło nam chociażby kart Paysafecard oraz portfeli internetowych, natomiast na pewno nie jest tak, że operacje finansowe są w Goplusbet jakimś problemem. Bukmacher obsługuje płatności do 17 najpopularniejszych banków w Polsce, dlatego każdy bez trudu odnajdzie najbardziej dogodną dla siebie opcję. 

Dolny limit depozytu to 2 PLN, natomiast maksymalna jednorazowa wpłata to aż 100 000 PLN. W przypadku wypłat te widełki mieszczą się w przedziale 20 PLN – 50 000 PLN, dlatego również i tutaj nie powinno być większych problemów. 

8 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinie o metodach płatności GO+ BET

Nie natrafiliśmy na jakieś większe niedogodności jeśli chodzi o respektowane przez przez Go Bet opcje płatności. Co prawda lista metod nie jest zbyt długa, jednak znajdują się na niej wszystkie kluczowe opcje, a jedyne za co obiżamy notę to brak metod takich jak Paysafecard, Skrill lub Neteller.

Aplikacja mobilna w GO+ BET

Sporo kontrowersji wzbudza od początku Goplusbet aplikacja mobilna. Początkowo bukmacher w ogóle nie pomyślał o graczach obstawiających swoje kupony na smartfonach i nie zaproponował apki. Następnie wypuścił oprogramowanie na system Android, a dopiero niedawno oddał w ręce graczy także aplikację na system iOS. 

Niestety, ciągle nie można powiedzieć, żeby było to najlepsze oprogramowanie tego typu na polskim rynku, a przed producentem aplikacji jest sporo pracy. Apka Goplusbet nie zawsze działa płynnie, interfejs nie należy do najbardziej intuicyjnych, a przemieszczanie się pomiędzy poszczególnymi sekcjami nie zawsze odbywa się tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. 

Dziwi nas to tym bardziej, że jakość aplikacji mobilnej Go Bet mocno odstaje od pozostałych produktów tego bukmachera, dlatego mocno wierzymy, że w niedalekiej przyszłości firma pomyśli nad kilkoma aktualizacjami.

5 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinie o aplikacji mobilnej GO+ BET

Na ten moment aplikacja oddana przez programistów bukmachera Go Bet Plus posiada zbyt wiele niedociągnięć, aby można jej było wystawić wyższe noty. Apka nie działa płynnie, interfejs jest mało intuicyjny, a typowanie kuponów na smartfonie po prostu niewygodne.

Bukmacher Go Bet opinie – podsumowanie

Mamy nadzieję, że nasze Goplusbet opinie okazały się dla Was pomocne i pozwoliły Wam nieco lepiej poznać poszczególne produkty, sekcje i opcje zakładów tego legalnego bukmachera. Chociaż nie obyło się bez kilku niewielkich wpadek, to w ujęciu całościowym Go Bet wypadł w naszym teście lepiej, niż przyzwoicie i zasłużył na solidną notę końcową.

Dlaczego warto założyć konto i wpłacić depozyt w Goplusbet? Przede wszystkim to bukmacher z doskonałą ofertą zakładów na piłkę nożną, a takiej liczby dostępnych rynków i solidnych kursów na topowe ligi w Europie może pozazdrościć mu większość konkurentów z polską licencją.

Atrakcyjnie prezentuje się także pakiet dla nowych graczy z jednym z najwyższych powitalnych zakładów bez ryzyka, a także dodatkowym freebetem za GoBet kod promocyjny. Na pozytywne GoBet opinie bez cienia wątpliwości wpływa także bardzo łatwy kontakt z supportem bukmachera. 

Kto powinien dwa razy zastanowić się nad rejestracją konta w Goplusbet? Z pewnością mocno rozważyć powinni ją eksperci od sportów walki i gal MMA, gdyż na rynku dostępnych jest co najmniej kilku bukmacherów z nieco lepszą ofertą. Maksymalnych not w trakcie naszych testów nie otrzymały również produkty dostępne w sekcji LIVE, a także mało przekonująca Goplusbet aplikacja. 

Oczywiście, żadne z ostatnich niedociągnięć nie dyskwalifikuje bukmachera Go Bet. Ten operator, pomimo niedługiego stażu na rynku zaprezentował się z bardzo korzystnej strony, a jeśli w najbliższych miesiącach poprawi jakość kilku elementów swojej oferty, to będzie mógł z powodzeniem bić się o czołowe lokaty każdego rankingu bukmacherów.

GoBet bukmacher – pytania i odpowiedzi

Czy Goplusbet jest legalnym bukmacherem?

Oczywiście, że tak. Firma ma wymaganą licencję o nr PA11.6831.11.2021 i działa w 100% zgodnie z prawem.

Jaki jest GoBet kod promocyjny i co gwarantuje?

Kod do tego bukmachera to GBPLUS i zapewnia dodatkowy freebet bonus. Szczegóły powyżej.

Czy posiadając konto tymczasowe otrzymam Go Bet bonus powitalny?

Nie, promocja na start przeznaczona jest wyłącznie dla posiadaczy konta stałego.

Jakie mecze obejrzę w livestreamach bukmachera Goplusbet?

Jedyne transmisje na żywo dostępne w tym serwisie dotyczą e-sportów oraz sportów wirtualnych.

Które produkty bukmachera zasługują na najlepsze Goplusbet opinie?

Według nas znaki rozpoznawcze tego serwisu to doskonałe zakłady na piłkę nożną, możliwość edycji kuponu oraz trzy warianty opcji cash-out.