6.9/10
Ocena użytkowników
  • Bonusy i promocje

    6.7
  • Oferta przedmeczowa

    7.1
  • Oferta zakładów na żywo

    6.7
  • Metody płatnosci

    7.3
  • Aplikacja mobilna

    6

TOTALbet opinie

Marietta Stachak

TOTALbet pojawił się na polskim rynku zakładów bukmacherskich w 2018 roku, zatem dołączył do grona bukmacherów w tym samym roku co zakłady bukmacherskie PZBuk. Jest częścią Zjednoczonego Przedsiębiorstwa Rozrywkowego – znanego konsorcjum, które ma w swoim portfolio takie marki jak Radio ESKA czy Super Express. Jak prezentuje się ten bukmacher na tle konkurencji? Jakie są jego mocne i słabe strony? Wreszcie, czy jego usługi są godne polecenia? Czytaj dalej, by dowiedzieć się więcej na temat oferty TOTALbet i jego możliwości.

TOTALbet zakłady bukmacherskie

Cecha szczególna:Gra bez podatku na wszystko
Dyscypliny:25+
Rynki zdarzeń na piłkę nożną:180+
Live streaming:TAK (8 dyscyplin)
Maksymalna kwota bonusu:5235 PLN
Aplikacja mobilna:powiadomienia push i transmisje
Numer licencji:PS4.6831.15.2017

Kursy w TOTALbet

Kursy to, jak powszechnie wiadomo, sól zakładów bukmacherskich i jeden z czynników, który ma decydujące znaczenie, jeśli chcemy ocenić jakość usług firm z branży zakładów bukmacherskich. Żeby sprawdzić ich wartość, należy obliczyć poziom marż bukmacherskich na najpopularniejsze rozgrywki piłkarskie, koszykówkę NBA, tenis ziemny i najpopularniejsze rozgrywki esportowe.

TOTALbet bukmacher w pierwszej kolejności stawia na promocje podwyższające kursy, czyli tak zwane boosty. Można u niego znaleźć m. in. promocje na grę bez podatku. Poziom marży w kursach netto nie stoi jednak na najwyższym poziomie – w przypadku lig piłkarskich z reguły przekraczają one znacznie 5%, co jest wynikiem co najwyżej przeciętnym na tle takich bukmacherów jak Fortuna, Superbet, forBET czy Noblebet. Z drugiej strony, marże na tenis na podobnym poziomie wypadają bardzo dobrze w odniesieniu do konkurencji. Nieźle prezentują się również kursy na NBA (ok. 6%). Znacznie słabiej wyglądają kursy na esport – marże na poziomie 9,16% to wynik w najlepszym wypadku przeciętny.

Prowizje na Kursach Bukmacherskich TOTALbet – II kwartał 2022

TOTALbet - marża Ekstraklasa

5,86%

TOTALbet - marża La Liga

5,67%

TOTALbet - marża Serie A

6,26%

TOTALbet - marża Premier League

5,87%

TOTALbet - marża Bundesliga

5,48%

TOTALbet - marża NBA

6,10%

TOTALbet tenis prowizja

5,32%

TOTALbet esport prowizja

9,16%

7 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinie o kursach TOTALbet

Niestety, w pierwszej testowanej przez nas kategorii bukmacher TOTALbet wypadł dość przeciętnie. Marże na poziomie 5-6% w przypadku piłki nożnej to wynik dość słaby. Nienajlepiej wypadła również oferta na esport. Kursy na tenis i NBA, chociaż zbliżone do tych na piłkę nożną, wypadają za to bardzo dobrze na tle innych buków. Niemniej, TOTALbet ma w tym elemencie co nieco do poprawy.

Oferta zakładów TOTALbet

Drugim elementem, który postanowiliśmy sprawdzić jest oferta dyscyplin i rynków w TOTALbet. Nie powinno dziwić, że znajdziemy u niego praktycznie wszystkie popularne w naszym kraju dyscypliny, takie jak piłka nożna, koszykówka, siatkówka, tenis, hokej na lodzie czy MMA. Wielu graczy interesują jednak również dyscypliny niszowe, które znajdziemy u tego buka. Oto niektóre z nich:

  • futbol australijski,
  • futbol amerykański,
  • baseball,
  • badminton,
  • darts,
  • krykiet,
  • hokej na trawie,
  • unihokej,
  • piłka wodna.

Łącznie, w ofercie TOTALbet znalazło się łącznie około 25 dyscyplin. Od czasu do czasu pojawiają się również zakłady specjalne na wydarzenia ze świata rozrywki, kultury i polityki. Nie ma ich jednak wiele.

totalbet liczba dyscyplin

Zakłady na piłkę nożną w TOTALbet

Najważniejszą częścią oferty sportowej TOTALbet jest oczywiście piłka nożna. Bukmacher ten oferuje zakłady na ligi z ponad 80 krajów. Do tego rozgrywki międzynarodowe, rozgrywki klubowe, w tym europejskie puchary i wiele innych. Jeśli chodzi o najpopularniejsze wśród polskich typerów rozgrywki piłkarskie, to z reguły dostępnych jest na nie od 150 do 250 rynków, co plasuje TOTALbet w połowie stawki wśród legalnych polskich bukmacherów online, ze średnią na poziomie 85% w porównaniu do konkurencji.

Wśród dostępnych do obstawiania zakładów na piłkę nożną, znajdziemy m. in.:

  • 1×2,
  • liczba bramek (under/over, przedziały),
  • handicapy dwu- i trzydrogowe,
  • BTTS,
  • podwójna szansa,
  • dokładny wynik,
  • zakłady na 1. I 2. połowę,
  • zakłady na kartki,
  • zakłady na rzuty rożne,
  • zakłady łączone,
  • zakłady na strzelców bramek,
  • zakłady statystyczne (m. in. faule, strzały, spalone).
totalbet zakłady na piłkę nożną

Esport w TOTALbet – oferta

Jak każdy szanujący się bukmacher w dzisiejszych czasach, TOTALbet posiada w swojej ofercie zakłady na wydarzenia esportowe. Jego oferta nie należy jednak do najbardziej rozbudowanych – TOTALbet prezentuje się w tym elemencie bardzo skromnie na tle takich bukmacherów jak LVBET, Noblebet, Betters, Betcris czy BetX. Podczas naszych testów można było u niego obstawiać:

  • CS:GO,
  • Dota 2,
  • LoL,
  • Rainbow Six,
  • StarCraft 2,
  • King of Glory,
  • Valorant.

Jest więc dość skromnie, nawet jeśli TOTALbet posiada osobną sekcję poświęconą sportom elektronicznym. Lista rynków również jest niewielka i z reguły nie przekracza 10 na każdą z gier.

Na plus dla tego bukmachera zaliczyć należy dostępność turniejów na najpopularniejsze esporty, a więc CS: GO, LoL i DoTA 2. Znajdziemy u niego zarówno największe turnieje, w tym tzw. „Majory”, jak i turnieje niższego kalibru, również na szczeblu krajowym. Jest to jedna z większych zalet jego oferty esportowej.

totalbet zakłady na esport

Sporty wirtualne w TOTALbet

TOTALbet dostosował się do obowiązujących na rynku standardów, oferując zakłady na sporty wirtualne. Bukmacher ten korzysta z usług znanego dostawcy tego typu gier, firmy Golden Race. Jego klienci mogą obstawiać następujące gry:

  • dwa warianty piłki nożnej,
  • wyścigi chartów,
  • wyścigi konne,
  • żużel,
  • motocykle.

W przypadku piłki nożnej, dostępny jest szeroki wybór rozgrywek – 6 lig krajowych (Polska, Anglia, Niemcy, Hiszpania, Włochy i Turcja), a także rozgrywki międzynarodowe – Mistrzostwa Świata, puchar Europy, puchar Ameryki i EuroCup 2020. Gracz ma do wyboru po kilkadziesiąt marketów na każde spotkanie. Animacje 3D w przypadku piłki nożnej Golden Race są atrakcyjne dla oka i płynne, a sama rozgrywka jest bardzo dynamiczna.

Reszta gier wykorzystuje filmik nakręcone specjalnie na zlecenie firmy GOlden Race. Obstawiać można standardowe rynki wyścigowe, takie jak Win/Place/Show czy Forecast.

Gry karciane TOTALbet

Oferta na gry karciane TOTALbet to bardzo mocny punkty tego bukmacher. TOTALbet jako jedyny bukmacher w kraju oferuje wszystkie swoje gry w języku polskim w ramach autorskich gier TOTALGames. Gracze mogą skorzystać z następujących gier:

  • poker Texas Hold’em,
  • Wojna,
  • Black Jack.

Nie będzie przesadą, jeśli stwierdzimy, że jakość tych gier stoi na bardzo wysokim poziomie. Już sama możliwość interakcji z polskimi krupierkami należy uznać za bardzo dużą zaletę. Na plus zaliczyć należy również oprawę graficzną, która prezentuje się znacznie lepiej niż w przypadku gier od firmy TVBET, które dostępne są u większości legalnych bukmacherów. Sama rozgrywka w poszczególne gry jest bardzo dynamiczna i stoi na wysokim poziomie. Wady? TOTALGames są dostępne od godziny 12:00 do 24:00, podczas gdy inni bukmacherzy oferują swoje gry karciane w trybie 24/7.

TOTALbet – dodatkowe elementy oferty

W przypadku oceny dostępnych funkcji w serwisie TOTALbet, które ułatwiają graczowi przeszukiwanie oferty na zakłady przedmeczowe wypada to bardzo dobrze. Wśród dostępnych narzędzi dostępnych w tym serwisie, warto wymienić:

  • wyszukiwarkę wydarzeń,
  • kalendarz,
  • statystyki.

Pierwsza z wymienionych opcji umożliwia nam szybkie i sprawne wyszukanie interesującego nas znaczenia. Wyszukiwarka jest wygodna i co najważniejsze stabilna, co tak naprawdę nie jest taką oczywistością jakby mogło się wydawać. Kalendarz obejmuje wydarzenia live w ofercie TOTALbet na tydzień do przodu. Jest to wygodna opcja, jeśli chcemy zaplanować swój czas spędzony przed komputerem. Ostatnia funkcja, nad którą warto się pochylić, to statystyki. Znajdziemy tu dostęp do danych z kilkudziesięciu dyscyplin i ogromnej liczby lig.

7.5 /10 Ocena według Trustbet icon
TOTALbet opinie o ofercie

Oferta tego buka otrzymała od nas dość wysokie noty. Z pewnością na plus należy zaliczyć jej solidną liczbę rynków na piłkę nożną, w tym również zakładów dość nieoczywistych. Innymi mocnymi stronami tego TOTALbet są polska wersja językowa gier karcianych i sporty wirtualne. Nie najlepiej wypadły za to oferta na esport oraz liczba dyscyplin, których mogłoby być nieco więcej.

TOTALbet – opinie graczy

  • Logo bukmacher Totalbet
    Recenzent: Paweł
    2022-03-25 17:48
    5.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Dobry.

    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 6

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmacher Totalbet
    Recenzent: Artur
    2022-02-15 21:13
    9.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Dobry bukmacher

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmacher Totalbet
    Recenzent: Ryszard
    2022-01-03 15:57
    8.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Na najlepszej drodze żeby stał się numer 1 na rynku!

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

TOTALbet bonus powitalny

TOTALbet nie od dziś może pochwalić się jedną z najwyższych ofert na start spośród legalnych bukmacherów online. Składają się na nią następujące bonusy:

  • Bonus od depozytu – 100 % do 5000 PLN
  • Freebet – 20 25 PLN za weryfikację (oferta premium z kodem promocyjnym)
  • Zakład bez ryzyka – 200 PLN
  • Freebet za zgody marketingowe – 10 PLN
  • 20 zł 25 zł bonusu za weryfikację
  • 200 zł zakładu bez ryzyka
  • do 5000 zł od wpłaty
  • 10 zł freebet za zgody marketingowe
Więcej +5 zł
Maksymalna kwota bonusów w standardzie:
5230 zł
Kwota z TrustBet Premium:
5235 zł

Bonus bez depozytu TOTALbet – freebet za weryfikację

Nasi czytelnicy mogą dodatkowo skorzystać z czegoś specjalnego. Mowa o freebecie za weryfikację, który w standardowej ofercie wynosi 20 zł natomiast z naszym kodem 25 zł. Żeby go zdobyć należy:

  • zarejestrować konto z kodem TBPLUS,
  • przejść pełną weryfikację – dosłać skan dowodu tożsamości i numer konta,
  • w ciągu 72 godzin bonus zostanie dodany do konta bonusowego

Bonus można wykorzystać na zakład SOLO lub AKO o kursie 2,00 lub wyższym. Należy skorzystać z niego w ciągu maksymalnie 7 dni od momentu przyznania. W razie wygranej, środki można natychmiast wypłacić lub przeznaczyć na dalszą grę.

Zakład bez ryzyka TOTALbet

Nowi gracze TOTALbet mogą skorzystać z promocji zakład bez ryzyka do kwoty 200 zł. Ma ona bardzo dobre warunki:

  • zarejestruj konto w TOTALbet z kodem promocyjnym
  • wpłać pierwszy depozyt i postaw pierwszy kupon po rejestracji
  • kupon może zawierać maksymalnie 3 zdarzenia
  • maksymalna stawka kuponu to 200 zł
  • w razie niepowodzenia bukmacher zwróci 100 % stawki kuponu do kwoty 200 zł
  • cashback trafi w ciągu 72 godzin na konto główne

Największym plusem zakładu bez ryzyka TOTALbet jest brak konieczności obracania nim przed wypłatą.

Bonus powitalny do 5000 zł w TOTALbet

Flagowy bonus TOTALbet, to oczywiście 5000 PLN od depozytu. By z niego skorzystać, należy zarejestrować konto, a następnie dokonać depozytu na minimum 10 PLN, jednak ponieważ jest to bonus 100%, maksimum wyciśniemy z niego wpłacając co najmniej 5000 PLN. Aby uwolnić cały bonus należy dokonać obrotu:

  • 4×4, czyli 4-krotny obrót na kuponach z 4 zdarzeniami, każde po kursie 1,30 lub wyższym.

Bonus uwalniany jest stopniowo – po pierwszym obrocie depozytem możemy uwolnić 25%. Środki te będą od razu gotowe do wypłaty, a kolejne transze bonusu będą uwalniane z dalszym obrotem bonusu.

Freebet 10 zł na start

Kolejną promocją TOTALbet jest freebet, który można otrzymać za wyrażenie zgód marketingowych. Działa on następująco:

  • rejestrujesz konto w TOTALbet
  • w formularzu rejestracyjnym zaznaczasz zgodę na otrzymywanie informacji marketingowych (sms i email)
  • po rejestracji i weryfikacji konta freebet zostanie dodany do konta bonusowego
  • należy go wykorzystać na kupon SOLO lub AKO z kursem min. 2.00
  • bonus jest ważny 7 dni
7 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o bonusach TOTALbet

Zdecydowanie spodobała nam się wysokość bonusu (5000 złotych to na tle konkurencji bardzo dużo) Plusik także za freebet, którego nie uświadczymy u każdego buka. Niestety obrót bonusem od wpłaty jest dosyć wymagający.

Oferta zakładów live w TOTALbet

Zakłady live stały się symbolem nowoczesnych zakładów bukmacherskich online. Można by rozpisywać się na temat tej opcji, jednak nas w tym artykule najbardziej interesuje jakość live’ów w TOTALbet. Wśród dostępnych do obsatwiania na żywo dyscyplin jest całkiem spory wybór. Z tych mniej popularnych to na przykład:

  • baseball,
  • rugby,
  • futsal,
  • futbol australijski,
  • darts,
  • badminton.

Opcja live u tego buka od razu przykuła naszą uwagę dużą liczbą dyscyplin oraz dostępnych rynków, których w przypadku piłki nożnej bywa naprawdę sporo. Planowane mecze możemy sprawdzić w zakładce „Kalendarz”, a do tego mamy również dostęp do śledzenia kilku spotkań na raz za pomocą opcji „Multi”. Dostępne są również transmisje meczowe z wybranych spotkań, jednak jest ich znacznie mniej niż w STS, Fortunie czy Superbet.

8.5 /10 Ocena według Trustbet icon
TOTALbet opinie o ofercie live

Musimy przyznać, że oferta zakładów live w TOTALbet bardzo nam się spodobała. Znajdziemy tu wiele dyscyplin i rynków, a do tego istnieje możliwość śledzenia transmisji z wybranych zdarzeń. Jest więc naprawdę solidnie, a live’y można nazwać jedną z większych zalet tego bukmachera.

TOTALbet rejestracja

TOTALbet oferuje swoim potencjalnym użytkownikom możliwość błyskawicznego założenia konta. Wszystko co musimy zrobić, to wejść na stronę tego serwisu i kliknąć w odnośnik „Zarejestruj się”. Na ekranie pojawi się formularz, który składa się z dwóch kroków. Na pierwszej stronie formularza należy podać:

  • adres e-mail
  • hasło
  • numer telefonu
  • kod promocyjny (opcjonalnie)

Zaznaczamy również checkboksy, za pomocą których wyrażamy zgodę na przetwarzanie naszych danych osobowych, a także oświadczamy, że zapoznaliśmy się i akceptujemy regulamin, oraz że jesteśmy już pełnoletni. Następnie, przechodzimy do drugiej strony formularza, klikając „DALEJ”.

Na drugiej stronie formularza, dotyczącej danych osobowych, należy podać:

  • imię
  • nazwisko
  • obywatelstwo
  • numer PESEL

Polecamy również zaznaczyć checkbox „Chcę skorzystać z oferty powitalnej BONUS 5000 zł”. Dzięki temu, możemy zdobyć bonus na start. Na koniec, klikamy w banner „ZAŁÓŻ KONTO”. Na nasz adres mailowy przesłany zostanie link aktywacyjny, w który należy kliknąć i wtedy nasze konto zostaje aktywowane.

Pozostaje nam zalogować się do serwisu, ustawić limity i uzupełnić brakujące dane, w tym nasz adres, a także podać dane dowodu tożsamości i przesłać jego skany. Na koniec podajemy numer konta, na które będziemy otrzymywać wygrane.

Obsługa klienta i wsparcie TOTALbet

Tradycyjnie musieliśmy sprawdzić również dział pomocy testowanego buka. Operator TOTALbet oferuje możliwość skorzystania m. in. z:

  • działu FAQ,
  • vademecum gracza,
  • działu: jak zacząć,
  • informacji na temat opcji cash out,
  • informacji o kontach tymczasowym i stałym,
  • regulaminów.

Nas jednak najbardziej interesowała praca konsultantów, którzy dostępni są przez siedem dni w tygodniu, w godzinach od 9:00 do 23:00. Możemy skontaktować się z nimi za pomocą:

  • czatu,
  • formularza zgłoszeniowego,
  • e-maila,
  • numeru telefonu,
  • listu.

Podczas testów, skorzystaliśmy z pierwszej z wymienionych opcji. W celu dokonania oceny pracy konsultantów przeprowadziliśmy dwie rozmowy – pierwszą na temat limitów, a drugą na temat oferty na start.

Naszą pierwszym rozmówczynią była pani Aleksandra. Udzieliła nam ona wszelkich informacji na zadawane przez nas pytania, korzystając z wiedzy własnej oraz odnośników. Zachowała przy tym odpowiednią kulturę osobistą. Jeśli mielibyśmy się do czegoś przyczepić to do tego, że nie pisała najszybciej, jednak nie popsuło to ogólnego dobrego wrażenia z jej pracy.

Naszą drugą rozmówczynią była pani Magda. Na pytania dotyczące oferty bonusowej udzieliła nam rzeczowej i sprawnej odpowiedzi, posiłkując się przy tym linkami. Po raz kolejny byliśmy zadowoleni z pracy konsultantki, która pozostawiła po sobie wyłącznie dobre wrażenie.

8.5 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o obsłudze klienta TOTALbet

Pracę biura obsługi klienta oceniamy wysoko. Jedyne co mogłoby zostać poprawione to godziny pracy – szkoda, że konsultanci nie są dostępni całodobowo. Niemniej, jest bardzo dobrze, a wrażenia z korzystania z tego serwisu mamy niemal wyłącznie pozytywne.

Płatności w TOTALbet

Przyjrzyjmy się nieco bliżej metodom wpłaty i wypłaty depozytu u tego bukmachera.

Wpłaty

Wśród dostępnych metod składania depozytu znajdziemy kilka znanych i cenionych opcji:

  • PayU,
  • DotPay,
  • Przelewy24.

Oferowane przez TOTALbet platformy płatnicze obejmują kody BLIK, karty VISA i MasterCard, szybkie przelewy czy vouchery Paysafecard. Wszystko błyskawicznie i bez prowizji. Ponadto, bukmacher ten obsługuje szybkie przelewy do 30 dużych banków. Niestety, bukmacher ten nie obsługuje żadnego z popularnych w naszym kraju portfeli elektronicznych, takich jak Skrill, PayPal czy Neteller. Jeśli chcesz móc wpłacić pieniądze na grę za pomogą Skrilla albo Netellera polecamy Ci bukmachera Totolotek, który oferuje swoim graczom takie opcje wpłaty.

Wypłaty

Poza standardowymi przelewami na konto gracza, Totalbet oferuje również błyskawiczne wypłaty, które pozwalają przelać środki do banku klientów w przeciągu średnio 8 minut. Możliwość skorzystania z tej funkcji zdecydowana większość posiadaczy kont bankowych w Polsce. Opcja ta jest dostępna 24 godziny przez 7 dni w tygodniu. Wypłata jest wolna od prowizji, jednak może wynieść maksymalnie 5000 PLN na dobę.

8 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o metodach płatności TOTALbet

I tym razem bukmacher TOTALbet miło nas zaskoczył. Mimo niedociągnięć, takich jak brak obsługi popularnych e-walletów, bukmacher ten zasłużył na wysoką ocenę, m. in. za możliwość skorzystania z szybkich wpłat do 30 banków oraz całodobowe szybkie wypłaty.

TOTALbet aplikacja mobilna

Trzeba przyznać, że serwis desktopowy TOTALbet prezentuje się bardzo odważnie.W porównaniu do większości stron konkurencyjnych buków, serwis tego buka utrzymany jest w jaskrawej kolorystyce. Na stronie nie brakuje również licznych przykuwających uwagę bannerów. Jednocześnie, został zachowany wysoki poziom wygody podczas poruszania się po serwisie, a do tego nie ma kłopotów z ładowaniem strony czy płynnością przewijania stron.

Strona na komórki

Wersja mobilna serwisu dostępna pod adresem m.totalbet.pl stoi na dość wysokim poziomie. Poza większością możliwości serwisu desktopowego, posiada dolne menu, które jest wygodnym dodatkiem i wpływa pozytywnie na nawigację w małym oknie. Gracze mobilni mogą skorzystać z wszystkich możliwości serwisu, w tym z pełnego dostępu do oferty przedmeczowych i live, błyskawicznych wpłat i wypłat, statystyk czy transmisji.

Aplikacja TOTALbet

App’ka mobilna TOTALbet to w dużej mierze to samo co oferuje wersja strony pod przeglądarki na urządzeniach mobilnych. Nie odnotowaliśmy jednocześnie większych różnić w płynności działania. Tym samym, app’kę i mobilną wersję strony można uznać za bliźniacze. Mamy więc pełny dostęp do oferty zakładów przedmeczowych i na żywo, szybkich płatności, match trackera, statystyk, a także do powiadomień “push”.  Brakuje przede wszystkim wersji na system iOS, co należy uznać za dużą wadę.

Plusy aplikacji mobilnej TOTALbet

  • Pełna oferta zakładów przedmeczowych i live
  • Szybkie wpłaty i wypłaty
  • Transmisje meczowe
  • Match Tracker
  • Powiadomienia push
  • Dostęp do statystyk
  • Wgląd do historii kuponów
7 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia TOTALbet mobile

Strona i aplikacja TOTALbet wyróżnia się na tle konkurencji. Zarówno aplikacja, jaki strony mobilna i desktopowa, stoją na bardzo wysokim poziomie – są wygodne w nawigacji i działają niezwykle płynnie. Ocena byłaby wyższa, gdyby nie brak aplikacji na urządzenia mobilne z systemem iOS.

TOTALbet opinie – podsumowanie

TOTALbet jest już z nami kilka lat. W tym czasie zdołał zaskarbić sobie sympatię dużej liczby graczy. Do najważniejszych zalet tego bukmachera należą:

  • jeden z najwyższych bonusów powitalnych na polskim rynku
  • dobre kursy na tenis i NBA
  • duża liczba rynków na piłkę nożną
  • duża ilość promocji stałych
  • transmisje z wybranych spotkań
  • dobra aplikacja na Androida
  • bardzo dobre sporty wirtualne Golden Race
  • bogata oferta zakładów na żywo
  • autorskie gry TOTALGames w języku polskim
  • kilka metod wpłaty depozytu
  • błyskawiczne wypłaty Pay Express
  • wysokiej klasy dział pomocy

Jest jednocześnie kilka niedociągnięć, które można by poprawić. Mowa tu przede wszystkim o braku aplikacji na iOS oraz o dość przeciętnych kursach na topowe ligi piłkarskie. Póki co przyznajemy mu 7,6/10, co jest wynikiem dobrym.

Prezentowana recenzja może nie wyczerpywać pełnej oferty bukmachera lub nieznacznie się od niej różnić.

FAQ TOTALbet

Najczęściej zadawane pytania odnośnie bukmachera TOTALbet prezentuje nasz FAQ. Nie musisz już szukać.

Jakie opinie wśród graczy ma TOTALbet?

Obecnie TOTALbet znajduje się na 6-tym miejscu w rankingu bukmacherów według ocen graczy. Specjaliści TrustBet umieścili TOTALbet według opinii na miejscu 5-tym. Zobacz szczegółowy ranking na TrustBet.

Czy TOTALbet ma wysokie prowizje?

Średnie prowizje w TOTALbet wahają się w okolicach 5-6%. Nie jest to z pewnością najwyższa oferta kursowa na rynku. Bukmacher TOTALbet stawia jednak na promocje kursowe, które pozwalają zwiększyć wartość wygranych z zakładów.

Czy w TOTALbet można grać bez podatku?

Tak, w TOTALbet można grać bez podatku w ramach oferty przedmeczowej i na żywo. Wymogiem jest postawienie kuponu z trzema zdarzeniami (każdy z kursem minimum 1,20). Wygrana zwiększy się o 14%.

Czy można oglądać transmisje live w TOTALbet?

W niektórych spotkaniach jest możliwość oglądania transmisji live. Warunkiem jest posiadanie środków na koncie lub kuponu na dane spotkanie. Jeśli dla danego spotkania dostępna jest transmisja widnieje obok niej znaczek TV.