6.2/10
Ocena użytkowników
  • Bonusy i promocje

    6.2
  • Oferta przedmeczowa

    6.9
  • Oferta zakładów na żywo

    5.7
  • Metody płatnosci

    6.4
  • Aplikacja mobilna

    6.6

eWinner opinie

Marietta Stachak

eWinner – opinie graczy

  • Logo bukmachera ewinner
    Recenzent: Maciej
    2022-08-05 21:06
    4.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Wolno rozliczają kupony brak podgladow na wyniki meczów ogólnie lipa zacofany bukmacher zdecydowanie lepiej jestem np w superbet

    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 5

      Zakłady na żywo

    • 5

      Metody płatnosci

    • 4

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera ewinner
    Recenzent: Bartosz
    2022-03-30 11:33
    4.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Tragedia, regulamin bonusów/freebetów trzeba zawsze pobrać i dokładnie przeczytać bo zawsze coś tam jest jako podstawa do odebrania go. Na innym buku nigdy z tym problemów nie było. + Aplikacja mobilna nie pozwalała wpisać kodu blik, musiałem wchodzić przez strone

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 3

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera ewinner
    Recenzent: Martin
    2021-12-04 23:20
    9.33/10
    Opinia o bukmacherze

    Dałem szanse ewinnerowi po wielomiesięcznej przerwie i się nie zawiodłem, najlepsza aplikacja na rynku, wypłaty które często dostaje po paru minutach i koszykówka bez podatku która mnie najbardziej interesuje.Spory Progres, daje plus

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 10

      Aplikacja mobilna

Custom Bet, czyli opcja dodania własnego zakładu to pierwsze, co wyróżnia eWinner. Opinie o bukmacherze są pochlebne także ze względu na wyjątkowy zakład bez ryzyka bez warunków obrotowych. Co prawda, transmisje na żywo obejrzymy tylko na aplikacji mobilnej, ale za to rodzaje zakładów na piłkę nożną przekraczają 150. Minusem są niestety dość przeciętne kursy. Zobacz co jeszcze warto wiedzieć o eWinner.

 eWinner Zakłady Bukmacherskie

Cecha szczególna:Custom Bet
Dyscypliny:23+
Rynki zdarzeń na piłkę nożną:157+
Live streaming:2 dyscypliny (Esport, 2 liga eWinner tylko w aplikacji)
Wypłacalność:93,47%
Maksymalna kwota bonusu:610 zł
Aplikacja mobilna:transmisje z eWinner 2. ligi piłki nożnej
Numer licencji:PS4.6831.29.2017

Kursy eWinner 

Nasz test kursów w eWinner rozpoczęliśmy od zakładów na piłkę nożną, a pod uwagę wzięliśmy topowe ligi piłkarskie – angielską, niemiecką, hiszpańską i włoską oraz polską Ekstraklasę. Marże na mecze każdej z testowanych lig były dość wyrównane i oscylowały w okolicach 6-7%. Średnia prowizja na piłkę nożną wyniosła natomiast 6,47%. To jeden z najgorszych wyników w tej kategorii. Równie słabymi, choć i tak lepszymi kursami można naznaczyć bukmachera Betclic.

Marża bukmacherska w eWinner

Sprawdziliśmy także kursy na duże turnieje tenisowe. Tu prowizja wyniosła ponad 5 %, co jest przyzwoitym wynikiem. Dla porównania, podobną wartość oferuje Etoto i Betfan. Poniżej 5% na tenis osiągają bukmacherzy tacy jak forBET, Fortuna czy PZBuk. W przypadku prowizji na najmocniejszą na świecie amerykańskiej ligi koszykówki NBA, wysokość marży jest raczej dobra. Lepiej wypadają Superbet, PZBuk i Totolotek.

Na koniec zweryfikowaliśmy też turnieje esportowe. Kursy w eWinner na esport wypadają mniej więcej w połowie stawki. Prowizja tu stoi na podobnym poziomie jak w Noblebet i Betfan. Najlepsze kursy na Esport można znaleźć u bukmacherów Superbet i Etoto.

Średnia prowizja pobierana przez eWinner waha się w okolicach 6,53%. To bardzo słaby wynik, jeden z najgorszych w Polsce. Oczywiście nie powinniśmy z tego względu definitywnie odrzucać bukmachera eWinner. Zawsze warto sprawdzić kursy na NBA, ponieważ one akurat należały do tych najbardziej korzystnych.

Marże na Kursach Bukmacherskich eWinner – III kwartał 2021

eWinner - marża Ekstraklasa

7,07%

eWinner - marża La Liga

5,40%

eWinner - marża Serie A

6,41%

eWinner - marża Premier League

7,02%

eWinner - marża Bundesliga

5,90%

eWinner - marża NBA

6,99%

eWinner tenis marża

5,30%

eWinner esport marża

8,12%

6.5 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinie o kursach w eWinner

Niestety okazuje się, że prowizje w eWinner należą do bardzo wysokich. Średnia marża 6,53% umieszcza bukmachera w gronie tych najwyższych w Polsce. Warto mimo wszystko sprawdzić kursy na NBA, które dla odmiany należały do jednych z bardziej korzystnych.

Oferta eWinner

Na początek wzięliśmy pod uwagę szerokość oferty pod względem oferowanych dyscyplin sportowych. W eWinner obstawimy 86% tego, co średnio oferują wszyscy bukmacherzy. Oznacza to, że bukmacher udostępnia dla swoich graczy te sporty, które są najczęściej i najchętniej typowane. Oprócz najbardziej popularnych dyscyplin znajdziemy tu również sporty motorowe.

liczba dyscyplin ewinner

Piłka nożna w ofercie eWinner

W tej kategorii skupiliśmy się na eksploracji piłki nożnej w ujęciu oferowanych krajów i lig do obstawiania oraz ilości rynków zdarzeń. W eWinner znajdziemy wszystkie najpopularniejsze kierunki w kwestii obstawiania futbolowych lig. Co ważne, mamy także możliwość typowania amatorskiej ligi niemieckiej i angielskiej. Z mniej popularnych kierunków eWinner oferuje ligi z krajów takich jak:

  • Kosowo, 
  • Korea Południowa
  • Gruzja. 

Znajdziemy tu zatem wszystko, co popularne i znacznie więcej. 

ewinner oferta na piłkę nożną

Zakłady i rynki zdarzeń na piłkę nożną

Aby określić średnią ilość dostępnych marketów wzięliśmy pod uwagę rozgrywki w ramach Ligi Mistrzów jako jednego z najpopularniejszych wydarzeń do obstawiania. W tym przypadku eWinner wypada dobrze – dokładnie po środku stawki biorąc pod uwagę wszystkich legalnych bukmacherów. eWinner oferuje bowiem średnio około 157 rynków zdarzeń na jedno spotkanie. Ciężko tu równać się do LVBET czy Betclic, gdzie liczby te oscylują około 400 marketów na mecz, jednak nie jest to wynik zły. Z pewnością każdy gracz dobierze dla siebie interesujący zakład. 

Esport w eWinner – oferta

W przypadku eWinner oferta esportowa jest o 16% mniejsza niż średnia dla wszystkich legalnych bukmacherów. Zdecydowana większość zakładów dotyczyła CS:GO. Jeśli zatem jest to Twoja ulubiona dyscyplina, z pewnością warto sprawdzić ofertę eWinner w tym zakresie. Nie zabrakło także King of Glory, Overwatch oraz LoL. 

Przyzwoicie prezentuje się tu także liczba rynków zdarzeń w eWinner na esport. Dla popularnych spotkań uzyskamy około 34 marketów. Jest to wynik z górnej części stawki. Co prawda średnia liczba różnych rodzajów zakładów na spotkanie wyniosła 38, jednak należy wziąć pod uwagę, że fenomenalny w tej kategorii forBET z wynikiem 179 rynków zdarzeń dość znacząco zaburza tę wartość. Jest więc naprawdę dobrze, choć nie jest to ścisły top. 

esport zakłady ewinner

Sporty wirtualne

W przypadku sportów wirtualnych możemy obstawiać koszykówkę oraz piłkę nożną. W przypadku rozgrywek futbolowych gracze mają do wyboru ponad 30 rynków zdarzeń, co czyni rozgrywkę z pewnością bardziej atrakcyjną. W przypadku koszykówki liczba ta oscyluje wokół 20 różnych rodzajów zakładów. W porównaniu do ofert na wirtuale u innych bukmacherów brakuje tu przede wszystkim wyścigów psów oraz koni. Do samej sfery technicznej nie mamy zastrzeżeń. Wszystko funkcjonuje płynnie i bez większych problemów. Jeśli mielibyśmy porównać sporty wirtualne eWinner to podobnie wypada oferta Etoto. Tu mamy też tylko dwie dyscypliny do wyboru, tylko większą liczbę rynków zdarzeń.

Custom Bet

Tym, co szczególnie wyróżnia tego bukmachera jest opcja CustomBet w eWinner, która pozwala wnieść dowolny zakład, dotyczący nie tylko świata sportu. Przykładowo, możemy założyć się „czy Kubica zdobędzie punkt w Grand Prix Abu Dhabi”, ale również „Czy Joaquin Phoenix dostanie Oscara za rolę w filmie Joker?” Każdy użytkownik może podać swoją własną propozycję, wystarczy zgłosić swój pomysł na zakład i czekać na jego pozytywne rozpatrzenie. Od dziś nie musisz się już zastanawiać co by było, gdyby Twój zakład był dostępny w ofercie bukmachera. Po prostu sam możesz go dodać. 

Dodatkowe elementy oferty – kalendarz, statystyki, wyszukiwarka

Dodatkowo wzięliśmy również pod uwagę całą otoczkę poruszania się po ofercie przedmeczowej eWinner. Istotna bowiem jest nie tylko zasobność ale i intuicyjność w jej przeszukiwaniu. Gracze eWinner nie powinni mieć tu większego problemu za sprawą dostępnej wyszukiwarki. Dzięki niej każdy powinien w dość krótkim czasie odnaleźć pożądane spotkanie. Dodatkowo eWinner oferuje wyszukiwarkę kursów, dzięki której w prosty sposób znajdziemy zakłady w zależności od dyscypliny, przedziału kursowego oraz daty wydarzenia (dziś, jutro, pojutrze). Jest to opcja, której nie znajdziemy u każdego bukmachera, dlatego warto to docenić. 

Dla miłośników analizy danych dostępne są rozbudowane statystyki dostarczane przez platformę Sportradar, którego korzystają także inni bukmacherzy, tacy jak BetX, etoto czy PZBuk. Po wybraniu dyscypliny oraz ligi gracze mają do dyspozycji szereg przydatnych informacji wraz z dodatkowymi informacjami dotyczącymi nawet statystyk sędziów oraz stadionów. Z pewnością warto sprawdzić te dane przed postawieniem zakładu.

Niestety w przypadku zakładów przedmeczowych zabrakło dostępu do kalendarza wydarzeń, co dla niektórych graczy może stanowić pewne utrudnienie. Typowy kalendarz znajdziemy jedynie w przypadku zakładów na żywo w eWinner.

8.2 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o ofercie eWinner

Oferta eWinner na zakłady przedmeczowe prezentuje się bardzo dobrze. Nie ma tu szczególnie słabych punktów, które należałoby skrytykować. Oferta pokrywa najważniejsze dyscypliny sportowe oraz jest dobrze skalibrowana pod ilości rynków zdarzeń, których – w naszej ocenie – jest wystarczająco dużo, bo ponad 150. W przypadku poruszania się po ofercie nie odnotowaliśmy większych problemów. Prócz klasycznej wyszukiwarki mamy także do dyspozycji wyszukiwarkę kursów. Na największe słowa uznania zasługuje jednak unikalna opcja CustomBet w eWinner, która zapewni graczowi jeszcze więcej emocji w oczekiwaniu na zakład, który sam może sobie stworzyć.

Bonusy eWinner na start

Bukmacher eWinner wchodząc na już teraz dość konkurencyjny rynek legalnych bukmacherów musi mocno postarać się, by zdobyć nowych klientów. Jego fachowcy o marketingu zdecydowali się utworzyć dwie promocje na start dla nowych klientów. Są to:

  1. Zakład bez ryzyka
  2. Bonus 50% od II depozytu

Do zdobycia w ramach bonusu eWinner jest całkiem niezła sumka. eWinner przygotował dla użytkowników TrustBet ofertę specjalną.

  • 100 zł 110 zł zakład bez ryzyka
  • 50% do 500 zł od drugiej wpłaty
Więcej +10 zł
Maksymalna kwota bonusów w standardzie:
600 zł
Kwota z TrustBet Premium:
610 zł

Rejestrując nowe konto u tego bukmachera przystąpisz do TrustBet Premium zyskując szereg benefitów, takich jak prezenty, priorytet w rozwiązywaniu problemów, a także dodatkowe 10 zł do zakładu bez ryzyka. Przyjrzyjmy się poszczególnym promocjom nieco bliżej.

Zakład bez ryzyka

Pierwszym bonusem powitalnym w talii bonusów eWinner jest znany chociażby z oferty Fortuny zakład bez ryzyka. Nowy gracz na rynku bukmacherów online oferuje bonus o wartości 100 PLN każdemu klientowi zakładającemu u niego konto. Wystarczy, że dokona pierwszego depozytu i postawi zakład ze swojego salda. Jeśli postawiony przez gracza kupon okaże się nietrafiony, to na jego konto zwrócone zostaną środki o wartości do 100 PLN pomniejszone o wysokość podatku, czyli o 12%. Co najważniejsze i jednocześnie najbardziej atrakcyjne, zakład bez ryzyka w eWinner nie posiada żadnych warunków obrotowych! Gracz może obstawić zakład po dowolnym kursie, zwrot zasili konto depozytowe kwotą, którą może od razu wypłacić. Minimalna suma podlegająca zwrotowi w ramach tej promocji to 20 PLN. 

Bonus od drugiego depozytu

Poza zakładem bez ryzyka, eWinner oferuje jeszcze bonus od drugiego depozytu. Jest to bonus o wartości 50% od drugiej wpłaty do wartości do 500 zł. Żeby skorzystać z tej promocji należy dokonać drugiego depozytu o wartości minimum 20 PLN, a następnie obrócić tą sumą jeden raz po kursie wynoszącym co najmniej 1,50. Zostanie nam za to przyznany bonus o wartości 50% drugiego depozytu, jednak nie większej niż 500 PLN. Żeby uwolnić środki należy obrócić nimi sześć razy po kursie wynoszącym minimum 2,50.

8 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o bonusach eWinner

Urozmaicona oferta powitalna zachęca do rejestracji w eWinner. Wymogi obrotowe nie należą do najbardziej preferencyjnych, ale są całkiem przyzwoite, dlatego opinia o eWinner w kategorii bonusów wypadła w naszym teście naprawdę dobrze. Tu przede wszystkim wyróżniamy zakład bez ryzyka eWinner na bardzo korzystnych warunkach.

Zakłady na żywo i transmisje eWinner

Oferta live eWinner prezentuje się dobrze. Znajdziemy tu m. in. zakłady na dyscypliny takie jak:

  • piłka nożna
  • koszykówka
  • siatkówka
  • tenis
  • esport
  • piłka ręczna
  • hokej na lodzie
  • baseball
  • futbol amerykański
  • snooker

Możemy obstawiać nie tylko topowe wydarzenia, ale i mecze z egzotycznych lig, takich jak jamajskie rozgrywki piłki nożnej. Uwagę przyciąga także spora liczba rynków dostępnych do typowania na żywo. Dla najbardziej popularnych zdarzeń nawet ponad 150 różnych rodzajów zakładów.

Obecnie eWinner oferuje live stream na e-sport oraz transmisje na żywo 2 Ligi eWinner dostępnych w aplikacji mobilnej. Aby obejrzeć transmisję należy założyć konto, pobrać aplikację i zalogować się. W większości rozgrywek live eWinner dostęp do zgrabnego match trackera autorstwa firmy Sportradar, znanego użytkownikom serwisu livescore.com.

7 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o zakładach na żywo w eWinner

Oferta eWinner na zakłady live to dobra propozycja dla fanów obstawiania na żywo. Mamy tu dostęp do ponad 10 różnych dyscyplin i liczbę rodzajów zakładów nawet powyżej 150. Do tego streaming Esportu i 2 ligi eWinner, jednak tylko w aplikacji mobilnej.

Rejestracja eWinner

Wielu użytkowników Internetu przywiązuje dużą wagę do intuicyjności i wygody korzysta z danego serwisu. W przypadku zakładów bukmacherskich online kluczową rolę odgrywa proces rejestracji konta który, jeśli nie jest odpowiednio przejrzysty, potrafi skutecznie odstraszyć potencjalnych klientów. Zobaczmy jak wygląda rejestracja w eWinner.

Na szczęście eWinner wyraźnie postawił na wygodę swoich potencjalnych użytkowników. Cały proces rejestracji składa się z dwóch prostych kroków. Na początek, należy wejść na stronę ewinner.pl i kliknąć w znajdujący się u góry ekranu żółty banner „ZAREJESTRUJ SIĘ”. Następnie, w pierwszym kroku rejestracji należy podać dane użytkownika, a dokładniej:

  • e-mail
  • numer telefonu
  • hasło (należy je także potwierdzić)
  • kod promocyjny (opcjonalnie, ale polecamy skorzystać z tej opcji)

Należy jeszcze zaznaczyć wymagane checkboxy, którymi wyrażamy zgodę na przetwarzanie naszych danych osobowych oraz zgłosić chęć uzyskania bonusu powitalnego. Następnie klikamy w baner „DALEJ”.

W drugim oknie należy z kolei podać dane osobowe, a dokładniej:

  • imię
  • nazwisko
  • obywatelstwo
  • państwo urodzenia
  • numer PESEL
  • adres (miasto, kod pocztowy, ulicę, numer domu i mieszkania)
  • kod sms

Należy także zaznaczyć pola z istotnymi oświadczeniami. Na koniec klikamy w baner „ZAŁÓŻ KONTO”. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to właśnie zostałeś właścicielem konta tymczasowego w eWinner. Od tej pory możesz dokonywać depozytu i obstawiać zakłady jednak, żeby uzyskać pełny dostęp do konta, musisz jeszcze w ciągu 28 dni uzupełnić swój profil o numer konta bankowego i skan dowodu tożsamości. 

Podsumowując, rejestracja w eWinner jest całkiem prosta i nie różni się specjalnie od tego co spotka nas podczas zakładania konta u innych bukmacherów.

Obsługa klienta

Bukmacher eWinner udostępnił swoim klientom trzy różne formy pomocy technicznej. Są to:

  • czat na żywo (czynny od 08:00 do 23:00)
  • kontakt drogą mailową pod adresem pomoc@ewinner.pl
  • kontakt listowny na adres bukmachera
  • FAQ

Pierwszą formą kontaktu, z której polecamy skorzystać jest FAQ. Klienci eWinner mogą tam znaleźć odpowiedzi na zdecydowaną większość nurtujących pytań, a wszystko to podane w wyczerpujący i przejrzysty sposób. FAQ eWinner podzielony jest na kilka działów:

  • informacje i wymagania techniczne
  • rejestracja konta uczestnika
  • konto
  • zakłady eWinner
  • wpłaty i wypłaty
  • bonusy eWinner
  • legalność

Dodatkowo w osobnej zakładce możemy znaleźć dodatkowe informacje o zakładach bukmacherskich:

  • Jak zacząć?
  • Bonusy i promocje
  • Rodzaje zakładów
  • Rozliczenia zakładów
  • Zakłady na żywo
  • Aplikacja mobilna

Pomoc eWinner jest zatem bardzo rozbudowana. To jedne z najbardziej zaawansowanych pod względem informacyjnym zakłady bukmacherskie. eWinner dodatkowo oferują kontakt drogą mailową pod adresem pomoc@ewinner.pl. Konsultanci czatu, nie są niestety dostępni całodobowo – pracują w godzinach od 08:00 do 23:00.

W ramach testu przeprowadziliśmy z konsultantami dwie rozmowy, w których zadaliśmy im pytania dotyczące ustawowych limitów bukmacherskich oraz bonusu powitalnego. Na pierwsze połączenie przyszło nam poczekać około minuty. Naszym rozmówcą był Sławek, który udzielił nam pomocnej i dość szczegółowej odpowiedzi na pytania dotyczące limitów. Na koniec poprosił jeszcze o ocenę swojej pracy. Była ona jak najbardziej pozytywna.

Przy naszym drugim połączeniu, tym razem prowadzonego z innego IP, adresu mailowego i pod inną nazwą użytkownika, po raz kolejny trafiliśmy na konsultanta Sławka. Po blisko 30 sekundach uzyskaliśmy kontakt i zadaliśmy mu kilka pytań dotyczących bonusu powitalnego. Po raz kolejny uzyskaliśmy szczegółowe odpowiedzi, a jedynym minusem był brak pomocy przy znalezieniu kodów promocyjnych, które przecież bukmacher ten akceptuje. Mimo to, oceniliśmy pracę Sławka dość dobrze.

8 /10 Ocena według Trustbet icon
Opinia o obsłudze klienta eWinner

Obsługa klienta eWinner mocno przypadła nam do gustu. Konsultant, na którego trafiliśmy bardzo dobrze wywiązał się ze swoich obowiązków. Nie było problemów z długimi czasami oczekiwania. Pomoc w eWinner jest bardzo zaawansowana. Zawiera nie tylko klasyczne FAQ, ale również szczegółowe informacje o zakładach bukmacherskich.

Metody płatności

Metody płatności to dość mocna strona bukmachera eWinner. Z jakich opcji skorzystamy?

Wpłaty w eWinner

eWinner pozwala swoim zarejestrowanym użytkownikom wpłacać środki na swoje konto za pomocą funkcji pay-by-link, BLIK i szybkiego przelewu. Płatności obsługuje właściciel znanej platformy płatniczej Blue Media S.A. eWinner współpracuje z ponad 20 dużymi bankami, w tym z PKO B.P., Pekao S.A., Santander Bank, mBank, ING, Eurobank i innych. Użytkownicy mający pełny dostęp do funkcjonalności konta mogą wpłacać nieograniczone kwoty, a w przypadku graczy posiadających konto tymczasowe limit wynosi 5000 złotych. Co ważne, wpłaty odbywają się bez pobierania prowizji i są błyskawiczne.

Niestety brakuje opcji depozytu przez paysafecard i za pomocą portfeli elektronicznych (np. SKRIL). 

Wypłaty w eWinner

eWinner oferuje również możliwość dokonywania szybkiej wpłaty depozytu. Opcja ta dostępna jest przez 7 dni w tygodniu i podobnie jak w przypadku wpłaty depozytu, nie wymaga żadnych dodatkowych opłat.  Niestety, szybkie wypłaty środków w eWinner nie dotyczą wszystkich banków. Klientom, których banki nie obsługują tej funkcji pozostaje skorzystać z wypłaty podczas najbliższej sesji rozliczeniowej.

7 /10 Ocena według Trustbet icon
eWinner opinie o metodach płatności

Spodobała nam się duża liczba obsługiwanych banków oraz obsługa płatności linkiem i kodem BLIK. Cieszy również możliwość błyskawicznej wypłaty środków, jednak niestety nie jest ona dostępna dla klientów wszystkich banków. Brakuje wpłat paysafecard i za pomocą portfeli elektronicznych.

eWinner aplikacja

Z pewnością docenić należy intuicyjność i przejrzystość strony. Niestety kilkukrotnie mieliśmy problem z załadowaniem podstron.

Strona na komórki

Wersja mobilna serwisu eWinner, podobnie jak jej desktopowy odpowiednik, również nie posiada najlepszej oprawy graficznej. Na plus na pewno należy zaliczyć dostęp do wyszukiwarki kursów. 

Aplikacja eWinner

Aplikacja mobilna eWinner dostępna jest na Android i na iOS. Gracze w ramach korzystania z aplikacji mogą korzystać z pełnej oferty zakładów live i przedmeczowych. Wydarzenia na żywo można obserwować dzięki match trackerowi. Główną atrakcją są transmisje na żywo meczy esportowych i 2 ligi eWinner. Dostępne są jedynie właśnie w ramach aplikacji. Szczególną opcją, jaką oferuje bukmacher eWinner jest Custom Bet, czyli opcja dodania własnego zakładu. Ponadto, jako przydatne cechy aplikacji eWinner należy wymienić szybkie logowanie oraz wgląd do historii kuponów.

Najważniejsze funkcje, jakie oferuje aplikacja mobilna eWinner:

  • Pełna oferta zakładów przedmeczowych i live
  • live streaming esportu i 2 ligi eWinner
  • Możliwość szybkiego logowania
  • Wgląd do historii kuponów
  • Match tracker
  • Możliwość dodania CutomBeta

W ramach oceny aplikacji eWinner sprawdziliśmy także jakie noty wystawiane są temu softowi przed samych graczy. Okazuje się, że na App Store aplikacja eWinner Zakłady Bukmacherskie ma ocenę 3,5/ 5 na niecałe 30 głosów. Nie jest to ani wysoka ocena, ani duża liczba głosów. 

Komentarz gracza:

“Aplikacje innych bukmacherów działają bez zarzutu. Tutaj notorycznie pojawiają się błędy, nie można wczytać stron, długo rozlicza kupony, wysyła inne kupony niż się postawiło.”

Głównymi zarzutami co do działania aplikacji są pojawiające się błędy przy tworzeniu kuponu i jego wysyłaniu do zatwierdzenia.

7.5 /10 Ocena według Trustbet icon
eWinner opinie o aplikacji

Główną zaletą korzystania z aplikacji eWinner jest dostęp do transmisji na żywo esportu i 2 ligi eWinner. Ta opcja jest dostępna tylko z poziomu aplikacji. Niestety gracze wskazują na problemy z dodawaniem i konstruowaniem kuponu.

eWinner opinie

W ramach podsumowania opinii eWinner musimy przyznać, że zostaliśmy całkiem mile zaskoczeni przez możliwości tego bukmachera. eWinner może nie nalezy do ścisłej czołówki w Polsce, jednak na pewno nie można go umiescić w końcówce stawki. Główne cechy eWinner to:  

  • rewolucyjna funkcja „Custom Bet”
  • zakład bez ryzyka bez warunków obrotowych
  • 26+ dyscyplin sportowych
  • 157+ rynków zdarzeń na piłkę nożną
  • 38+ rodzajów zakładów na esport
  • własny zakład Custom Bet
  • tylko 2 dyscypliny w sportach wirtualnych
  • wyszukiwarka kursów
  • brak kalendarza wydarzeń w ofercie przedmeczowej
  • rozbudowane statystyki przedmeczowe
  • 10+ dyscyplin sportowych na żywo
  • 150+ rynków zdarzeń live
  • streaming live esportu i 2 ligi eWinner w aplikacji mobilnej
  • brak gier karcianych
  • przeciętne kursy, choć warto sprawdzić NBA
  • brak paysafecard i portefli elektronicznych
  • szybkie wypłaty

W oczy rzuciło nam się niestety kilka niedogodności, na czele z brakiem dostępu do transmisji na żywo z poziomu desktopu. Czekamy również na kolejne aktualizacje aplikacji eWinner która niestety jest w dalszym ciągu wadliwa technicznie. Ostatecznie, nasza opinia o eWinner daje rezultat w postaci 7,5/10 punktów. Jest to sumarycznie bardzo dobry wynik, który sprawia, że oferta eWinner jest warta rozważenia.

FAQ

Czy bukmacher eWINNER jest legalny?

Tak, bukmacher eWinner jest legalny – posiada akceptację Ministerstwa Finansów.

Czy eWinner ma transmisje na żywo?

Nie, eWinner nie oferuje transmisji na żywo. Wydarzenia live można oglądać za pomocą match trackera.

Co to jest Custom Bet w eWinner?

Custom Bet w eWinner to możliwość samodzielnego dodania zakładu przez gracza. Jeśli bukmacher nie zawarł jakiegoś zakładu w ofercie, może zostać dodany ze strony gracza.

Jakie są opinie o bukmacherze eWinner?

eWinner zbiera w większości pozytywne opinie, dzięki czemu bukmacher zajmuje wysokie miejsce w rankingu bukmacherów według graczy. Oceny graczy to najlepsza rekomendacja dla innych.

Jak oceniana jest aplikacja eWinner?

Aplikacja eWinner cieszy się wysoką oceną wśród graczy. Na App Store zyskała ponad 4,5/5 punktów, co jest wynikiem bardzo dobrym biorąc pod uwagę krytyczne podejście graczy.

Prezentowana recenzja może nie wyczerpywać pełnej oferty bukmachera lub nieznacznie się od niej różnić.