Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 1 )
Kategoria oceny
  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Roman
    2022-07-01 11:21
    4/10
    Opinia o bukmacherze

    Brak możliwości połączenia na jednym kuponie zakładów pre i live dzisiaj, przy tylu firmach bukmacherskich to jakiś żart. Promocji niewiele i nieatrakcyjne w porównaniu do konkurencji. Warunki obrotu bonusem wręcz skandaliczne, brak Freebetów. Nie wiem jakim cudem sts zgromadziło taką "pulę" klientów, ale wiem, że jak ktoś spróbuje gry gdzieś indziej to już do stsu nie wróci za żadne skarby.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 3

      Oferta

    • 3

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 4

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Roksana
    2022-06-13 15:17
    2.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Nie polecam w żadnym wypadku.. Dopóki wpłacalam pieniądze na konto nie było żadnych problemow. Zaczęło się jednak gdy wygrałam większą sumę i chciałam wypłacić to moje konto zostało zablokowane i potrzebna była dodatkową weryfikacja, kazali mi zrobić zdjęcie dowodu przy twarzy, zrobiłam wysłałam ale zostały odrzucone Powodem były niewyraźne napisy na dowodzie chociaż u mnie na telefonie wszystko odczytalam oraz to że dowód muszę trzymać sama co nie jest takie proste ponieważ musiałam poprosić znajomego aby zrobił mi zdjęcie gdyż niemożliwe jest trzymać dowód i zrobić sobie zdjęcie WYRAŹNE tylnim aparatem aby nie było w odbiciu lustrzanym... Dodatkowo strona bardzo sie zacina co nie jest powodem słabego urządzenia czy internetu, porównując STS do innych bukmacherów nie spotkałam się nigdy z tyloma problemami...

    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 2

      Oferta

    • 2

      Zakłady na żywo

    • 4

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Tobiasz
    2022-06-13 12:06
    5.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Wygrałem przez dwa miesiące od zarejestrowania konta jakieś 1400 złotych. Potem zażądali weryfikacji z dowodem przy twarzy, a po jej pozytywnym przejściu zablokowali możliwość obstawiania choćby 2 pln.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 6

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Maciej
    2022-05-25 07:40
    9.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Bardzo dobry i pewny bukmacher. Gram już w sts ponad 10 lat. Bardzo miły prezent otrzymałem na nasza 10 rocznice od STS
    Szybkie wypłaty , świetna aplikacja wszystko ok

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: janusz
    2022-05-21 14:46
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    STS oprócz kursów jest mało wiarygodny, zakłady live to farsa np. dziś ... 4:0 65 min i wszyscy stawiają na 5:0 lub 4,5 gola a mecz kończy się 3:0.... to są znamiona wyłudzenia i wprowadzania w błąd swoich klientów!! w zakładach live bramki pojawiają się i znikają, kasa wpada za wygrane i znika. nie polecam bo to tylko irytacja. Sponsor reprezentacji.... wstyd i kpina

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Maciej
    2022-04-02 13:59
    2.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Najbardziej nieuczciwy bukmacher, nie polecam aby zagrać za bonus i tyle :)

    Szczegóły oceny

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Tom
    2022-03-23 08:09
    3/10
    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 3

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 2

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Artur
    2022-02-15 21:16
    5.2/10
    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 5

      Zakłady na żywo

    • 5

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Rafał
    2022-02-15 08:57
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Super oferta!

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Kacper
    2021-12-16 15:13
    6/10
    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 5

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Katarzyna
    2021-11-10 06:34
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Najlepszy w Polsce wypłata wpłata pomóc online wpłata wypłata bardzo szybka

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Paweł
    2021-10-22 15:36
    9.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Gram od wielu lat u różnych bukmacherów, ale w STS jest najlepiej, choć z kursami bywa różnie. Na plus mega szybkie wypłaty.

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna