Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 1 )
Kategoria oceny
  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Grzegorz
    2022-11-11 01:03
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    To najgorszy obecnie bukmacher na rynku. Byłem klientem od ponad 10 lat. Gdy zacząłem wygrywać konkretne kwoty, zaczęli mnie męczyć weryfikacjami. Gdy już weryfikacje się skończyły, wygrane pieniądze zostały wypłacone STS nałożył mi limit maksymalnej stawki. Limit ten wynosił 2 zł! Ale najlepsze jest to, że każdy zakład za 2 zł był weryfikowany 10 min zanim został akceptowany. STS respektuje tylko klientów którzy regularnie przegrywają, lub grają tasiemce za 2 zł. Nie polecam!

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Adik
    2022-11-05 21:23
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Beznadziejny. Każe wysłać nagle skany dowodu.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Ireneusz
    2022-11-04 19:15
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Pospolici Kryminaliści, którzy czują się zupełnie bezkarni w perfidnym okradaniu swoich Klientów, za co Ministerstwo Finansów powinno im w końcu odebrać pozwolenie na ich iście mafijną działalność. Wszystkie drużyny sportowe, które tych Mafiozów reklamują powinny się okryć wstydem i hańbą, gdyż przykładają rękę do ich stricte przestępczej działalności, która polega wyłącznie na chamskim zwodzeniu i bezczelnym oszukiwaniu Klientów.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Paweł
    2022-10-24 23:13
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    dobry wieczór, dzisiaj zaprezentuję wam w jaki sposób bukmacher STS dyma swoich klientów. Mianowicie obstawiłem dzisiaj kupon że drużyna Monte w CS:GO wygra przynajmniej 1 mapę. Wygrali 1 mapę, drugą przegrywali i z powodu braku prądu u jednego z zawodników oddali walkowerem następnie wygrywając 3 mapę. Finalnie wynik 2:1 dla Monte. Po czym STS unieważnia mi ten zakład po kursie 1.00 który już był wygrany po 1 mapie nie ważne co się dalej stanie w meczu bo UWAGA "w meczu miał miejsce walkower" XDDDDDD. walkower był i tyle..

    I każdy mój kontakt w sprawie tego zakładu to zbywanie w sekundę DOBRZE DOBRZE ROZLICZONY JEST DOBRZE.

    Jest to imo mega nieuczciwe bo walkower nie miał kompletnie żadnego wpływu na zakład wygranej min. 1 mapy. On w ogóle powinien zostać już rozliczony na plus zaraz po 1 mapie która uczciwie wygrało Monte.

    Nie życzę nikomu podobnych krzywych akcji ze strony bukmachera STS. Odpowiedź od STS na reklamacje to pewnie będzie zasłanianie się regulaminem na zasadzie "Możemy robić co chcemy i co nam zrobisz?".

    Kupony 369722071017246727, 369722071011946716, 369722071078946622, 369722071095046663, 369722071098746673, 369722071000546682, 369722071002846689, 369722071005146695, 369722071006946703, 369722071008746709.

    Super macie nieprofesjonalnych nic nie mogących zrobić konsultantów @STS.

    #bukmacherka #oszustwo #sts #csgo #hazard #zalesie

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Robert
    2022-10-09 12:28
    4/10
    Opinia o bukmacherze

    Sts to po prostu złodzieje i kombinatorzy.Gdy wygrałem pieniądze (i w sumie zacząłem wychodzić na plus),to odmówili wypłaty do momentu weryfikacji mojego konta bankowego(jak przegrywałem to im nie przeszkadzało kto jest właścicielem konta).Miałem już z nimi i inne problemy,bo też kiedyś nie wypłacili mi w ogóle pieniędzy. Zaznaczam,że konto u nich mam przeszło 3 lata.Nie polecam,i sam od nich odchodzę. Prowadzą też politykę zwykłych kryminalistów-cwaniaków.Robert

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 5

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Krzysiek
    2022-09-28 12:45
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Dramat. Dopóki przegrywasz wszytsko jest ok. Jak cos ugrasz i chcesz wyplacic pieniadze nagle jest problem, dodatkowa weryfikacja, nagle zdjecia ktore do przegrywania byly ok juz nie sa ok.
    Gdyby czlowiek tylko przegrywal, to weryfikcja nie bylaby potrzebna. A te dodatkowe procedury maja trwac do 7 dni xD. Nie polecam ze wszystkich sil!
    I to w sytuacji w ktorej wszedl mi zaklad, wiec powinienem byc szczesliwy

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Nikoloz
    2022-08-13 21:39
    9/10
    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Roman
    2022-07-01 11:21
    4/10
    Opinia o bukmacherze

    Brak możliwości połączenia na jednym kuponie zakładów pre i live dzisiaj, przy tylu firmach bukmacherskich to jakiś żart. Promocji niewiele i nieatrakcyjne w porównaniu do konkurencji. Warunki obrotu bonusem wręcz skandaliczne, brak Freebetów. Nie wiem jakim cudem sts zgromadziło taką "pulę" klientów, ale wiem, że jak ktoś spróbuje gry gdzieś indziej to już do stsu nie wróci za żadne skarby.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 3

      Oferta

    • 3

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 4

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Roksana
    2022-06-13 15:17
    2.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Nie polecam w żadnym wypadku.. Dopóki wpłacalam pieniądze na konto nie było żadnych problemow. Zaczęło się jednak gdy wygrałam większą sumę i chciałam wypłacić to moje konto zostało zablokowane i potrzebna była dodatkową weryfikacja, kazali mi zrobić zdjęcie dowodu przy twarzy, zrobiłam wysłałam ale zostały odrzucone Powodem były niewyraźne napisy na dowodzie chociaż u mnie na telefonie wszystko odczytalam oraz to że dowód muszę trzymać sama co nie jest takie proste ponieważ musiałam poprosić znajomego aby zrobił mi zdjęcie gdyż niemożliwe jest trzymać dowód i zrobić sobie zdjęcie WYRAŹNE tylnim aparatem aby nie było w odbiciu lustrzanym... Dodatkowo strona bardzo sie zacina co nie jest powodem słabego urządzenia czy internetu, porównując STS do innych bukmacherów nie spotkałam się nigdy z tyloma problemami...

    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 2

      Oferta

    • 2

      Zakłady na żywo

    • 4

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Tobiasz
    2022-06-13 12:06
    5.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Wygrałem przez dwa miesiące od zarejestrowania konta jakieś 1400 złotych. Potem zażądali weryfikacji z dowodem przy twarzy, a po jej pozytywnym przejściu zablokowali możliwość obstawiania choćby 2 pln.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 6

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Maciej
    2022-05-25 07:40
    9.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Bardzo dobry i pewny bukmacher. Gram już w sts ponad 10 lat. Bardzo miły prezent otrzymałem na nasza 10 rocznice od STS
    Szybkie wypłaty , świetna aplikacja wszystko ok

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: janusz
    2022-05-21 14:46
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    STS oprócz kursów jest mało wiarygodny, zakłady live to farsa np. dziś ... 4:0 65 min i wszyscy stawiają na 5:0 lub 4,5 gola a mecz kończy się 3:0.... to są znamiona wyłudzenia i wprowadzania w błąd swoich klientów!! w zakładach live bramki pojawiają się i znikają, kasa wpada za wygrane i znika. nie polecam bo to tylko irytacja. Sponsor reprezentacji.... wstyd i kpina

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna