Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 15 )
Kategoria oceny
  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Michał
    2021-08-25 08:36
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Przerwa techniczna do 6 40 a w dalszym ciągu nie działa i zero informacji

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Lucjan
    2021-08-25 16:18
    7.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Dawno nie rejestrowałem nowego konta u jakiegokolwiek bukmachera, ale gdzieś przypadkiem natrafiłem na reklamę Noblebet. I skusiłem się. Nie żałuję. Moim zdaniem profesjonalne podejście do klienta. Oferta też spoko, a często najwyższe kursy.

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Dominik
    2021-09-21 10:00
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Duża wygrana, szybka wypłata. Brawo STS

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

  • Logo bukmachera LVBet
    Recenzent: Kajtek
    2021-09-21 10:05
    7/10
    Opinia o bukmacherze

    Mam konto u kilku bukmacherów i to co wyróżnia LVBET to obsługa klienta. Oczywiście głównie chodzi mi o czat, zawsze jak mam pytanie to szybko otrzymuję odpowiedź. Nie ściemniają.

    Szczegóły oceny

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 7

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 6

      Aplikacja mobilna

  • betclic logo 1
    Recenzent: Jakub
    2021-09-20 13:36
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Najgorsze gówno pieniędzy nie wypłacają choć wszystko zweryfikowane Ani kontaktu telefonicznego nic tylko spam rozsyłają omijać z daleka

    Szczegóły oceny

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera PZBuk
    Recenzent: Grzegorz 35
    2021-08-25 16:17
    7.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Założyłem konto całkiem niedawno i ten cashback na start jest mega. Nie tak jak u wszystkich, że tylko od pierwszego przegranego kuponu. Ekstra!

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera PZBuk
    Recenzent: Karolina
    2021-09-17 06:10
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Okradli mnie

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Mk
    2021-09-15 23:44
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Mając na koncie głównym przykladowo kwote 200 zł i osobno 50 bonusu chcąc wypłacić te 200 tracimy wszystkie inne bonusy na koncie w tym wypadku 50. Ale z kolei jeśli zagramy kupon to najpierw pobiera pieniążki z salda głównego a nie bonusowego :-) rumunska firma =rumunski standardy, ja osobiście nigdzie takiego złodziejstwa nie widziałem. Czat oczywiście nie umie rzeczowo odpowiadać na pytania.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Metody płatnosci

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Tadek Z
    2021-08-25 16:16
    7.8/10
    Opinia o bukmacherze

    W STS jest wszystko co potrzebne. Nie szukam w sumie innych bukmacherów. Wiem, że nie zawsze ma najwyższe kursy, ale generalnie i tak uważam, że to jedna z najlepszych ofert.

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Volkan Ogut
    2021-09-13 11:49
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    They are not accepting my documents when i want to receive money that i won. I think they're cheating and i don't recommend STS for the betting.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Paweł
    2021-09-12 23:24
    4.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Dno. Cash to dla nich jakieś tabu. Niech się święci STS bo te wynalazki typu superkupabet to nieporozumienie.

    Szczegóły oceny

    • 4

      Bonusy i promocje

    • 4

      Oferta

    • 2

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 3

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Martin
    2021-09-09 21:11
    3/10
    Opinia o bukmacherze

    Rozliczanie spotkań w kuriozalnym tempie, obsługa czatu totalnie bez wiedzy w temacie i bez komentarza(o ile nie tracą połączenia ), rzekomo szybkie przelewy muszą być potwierdzone przez pracownika xd. Wydawało się spoko ale ta firma to Lekka padlina.

    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta