Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 18 )
Kategoria oceny
  • Betters logo odwrócone
    Recenzent: Kajetan N
    2022-06-20 12:15
    6.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Zakłady na piłkę nożną ekstra. Ale strona kiepska. Promocje też średnie

    Szczegóły oceny

    • 6

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 6

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 6

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Domin
    2022-06-16 21:08
    5.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Gorsi niż ubezpieczalnie, kombinują jak mogą

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 3

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Roksana
    2022-06-13 15:17
    2.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Nie polecam w żadnym wypadku.. Dopóki wpłacalam pieniądze na konto nie było żadnych problemow. Zaczęło się jednak gdy wygrałam większą sumę i chciałam wypłacić to moje konto zostało zablokowane i potrzebna była dodatkową weryfikacja, kazali mi zrobić zdjęcie dowodu przy twarzy, zrobiłam wysłałam ale zostały odrzucone Powodem były niewyraźne napisy na dowodzie chociaż u mnie na telefonie wszystko odczytalam oraz to że dowód muszę trzymać sama co nie jest takie proste ponieważ musiałam poprosić znajomego aby zrobił mi zdjęcie gdyż niemożliwe jest trzymać dowód i zrobić sobie zdjęcie WYRAŹNE tylnim aparatem aby nie było w odbiciu lustrzanym... Dodatkowo strona bardzo sie zacina co nie jest powodem słabego urządzenia czy internetu, porównując STS do innych bukmacherów nie spotkałam się nigdy z tyloma problemami...

    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 2

      Oferta

    • 2

      Zakłady na żywo

    • 4

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Tobiasz
    2022-06-13 12:06
    5.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Wygrałem przez dwa miesiące od zarejestrowania konta jakieś 1400 złotych. Potem zażądali weryfikacji z dowodem przy twarzy, a po jej pozytywnym przejściu zablokowali możliwość obstawiania choćby 2 pln.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 6

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Betters logo odwrócone
    Recenzent: Bartek B
    2022-06-08 09:36
    6.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Spoko promocje, ale jeszcze sporo braków. Lipa, że nie ma żadnych transmisji

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 6

      Oferta

    • 5

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 6

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Maciej
    2022-05-25 07:40
    9.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Bardzo dobry i pewny bukmacher. Gram już w sts ponad 10 lat. Bardzo miły prezent otrzymałem na nasza 10 rocznice od STS
    Szybkie wypłaty , świetna aplikacja wszystko ok

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Totolotek
    Recenzent: Maciej
    2022-05-23 13:42
    6.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Troszkę toporna aplikacja jakoś mało przyciągający bukmacher.

    Szczegóły oceny

    • 3

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 3

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Maciej
    2022-05-23 13:41
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Dobry bukmacher z ciekawymi promocjami .

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: janusz
    2022-05-21 14:46
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    STS oprócz kursów jest mało wiarygodny, zakłady live to farsa np. dziś ... 4:0 65 min i wszyscy stawiają na 5:0 lub 4,5 gola a mecz kończy się 3:0.... to są znamiona wyłudzenia i wprowadzania w błąd swoich klientów!! w zakładach live bramki pojawiają się i znikają, kasa wpada za wygrane i znika. nie polecam bo to tylko irytacja. Sponsor reprezentacji.... wstyd i kpina

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Przemysław
    2022-05-20 10:45
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    najlepsze promocje i fajna oferta

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • Betters logo odwrócone
    Recenzent: Mariusz W
    2022-05-17 14:01
    6.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Niskie kursy. Poza tym miałem problem z otrzymaniem dodatkowego bonusu po rejestracji ze specjalnym kodem, który miał mi zapewnić po pierwszym zakładzie dodatkowe środki. Dopiero po interwencji na czacie otrzymałem bonus.

    Szczegóły oceny

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 6

      Oferta

    • 6

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Maciej
    2022-05-17 09:50
    7.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Według mnie Fortuna to najlepszy bukmacher. Nigdy nie mam problemów z wypłatą kasy, dają coraz więcej promocji na wydarzenia. Jest wszystko ok.

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna