Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 16 )
Kategoria oceny
  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Adam
    2022-01-25 13:47
    6/10
    Opinia o bukmacherze

    Nie respektują własnych regulaminów.

    Szczegóły oceny

    • 6

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 5

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Łukasz
    2022-01-25 09:58
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Nie polecam. Obsluga nie kompetentna.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Łukasz
    2022-01-25 09:56
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Rewelacja.

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • forbet logo
    Recenzent: Marek
    2022-01-23 20:30
    6/10
    Opinia o bukmacherze

    pare dni temu zmieniono strone na nową ..niestety wszystko co było dobre zamieniono w koszmar wszyszukiwarka jest beznadziejna filtry beznadziejne itp czytelnosc daje duzo do myslenia a byłem fanem tego buka

    Szczegóły oceny

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera LVBet
    Recenzent: Tomasz
    2022-01-20 11:01
    5.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Strona wizualnie przyjemna, bardzo dobre bonusy. Niestety nie są przyjazni dla graczy wygrywajacych dla ktorych przewidziane są limity, niezliczone weryfikacje konczace sie czesto zajecirm wygranych srodkow lib ich zablokowaniem.

    Szczegóły oceny

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 4

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 6

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Jarek
    2022-01-11 17:31
    9.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Dobra obsługa, spoko oferta i ciekawe kursy. Promocje na start są najlepsze spośród wszystkich buków, apka powoli zaczyna już wyglądać jak należy.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Jasiek
    2022-01-11 13:34
    9.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Mają pomocnych fachowców, wiele się tam dowiedziałem o bukmacherce. Mogliby trochę popracować nad promocjami jedynie, ale ogólnie oceniam ich dobrze.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • forbet logo
    Recenzent: Filip
    2022-01-10 18:07
    9.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Absolutny krajowy top! Przede wszystkim mega przejrzysta strona, a mam wrażenie, że kilku bukmacherów bardzo ten aspekt zaniedbuje...

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmacher Totalbet
    Recenzent: Ryszard
    2022-01-03 15:57
    8.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Na najlepszej drodze żeby stał się numer 1 na rynku!

    Szczegóły oceny

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: kolba
    2021-12-30 17:57
    2.8/10
    Opinia o bukmacherze

    To jest totalna porażka, co chwilę błędy!, niedarady poprawnie wysłać kuponu co kupon to błąd. Za każdym błędem próbowałem się konsultować z pracownikiem. Bez skutku pracownik po 4rtym błędzie w ciągu godziny mnie po prostu olał i zablokował do rozmowy online czy whatapp nie polecam tego bukmachera Totalna porażka!!!!

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Klaud19
    2021-12-30 06:27
    9.4/10
    Opinia o bukmacherze

    To, co skłania mnie, by grać u tego buka, to szeroka oferta live oraz czat z jajem. Grałem w STS, ale się przeniosłem.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Łukasz
    2021-12-27 12:43
    7.4/10
    Opinia o bukmacherze

    gram dwa lata, nie zawiodlem sie ani razu. szybka, kompleksowa obsluga, przyjemni i przyjazni ludzie w obsludze klienta, fajne, ciekawe promki no i memicznosc firmy, to mi sie podoba :D

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 6

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 3

      Aplikacja mobilna