• Betfan bukmacher logo inverse
    Recenzent: Joanna
    22 października 2020 1:38
    1/10
    Minusy

    wygralam zaklad i nie chca wyplacic wygranej.zablokowali konto i zadzwonili bez ostrzezenia i zadawali bardzo szczegolowe pytania o ktorych moglam nie pamietac gdyz bylo to 1.5 miesiaca temu...ile postawilam np.?czy z jakiegos bonusa korzystalam...zadzwonili z numeru zastrzezonego i nie przedstawili


    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo
    Recenzent: Erni
    22 października 2020 9:41
    7/10
    Plusy

    podoba mi się bonus 50 zł za aktywność

    Minusy

    zawsze muszę się upominać o te 50 zł za aktywność


    • 8

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Paweł
    16 października 2020 8:51
    4/10
    Plusy

    Dobra strona oraz aplikacja mobilna
    Wypłaty przychodzą na czas
    Dobrze działająca opcja Cash Out

    Minusy

    Za duża minimalna wpłata oraz wypłata
    Nie można wypłacić w całości wpłaconego depozytu,ponieważ należy wydać 50% wpłaconej kwoty aby móc wypłacić pieniądze


    • 5

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 2

      Bonusy i promocje

    • 7

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmacher Totalbet
    Recenzent: Piotr
    14 października 2020 2:22
    1/10
    Minusy

    oszukują ludzi, anulują wygrane kupony


    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo
    Recenzent: Paweł22
    12 października 2020 1:35
    6/10
    Minusy

    od 5 dni na bonus, który miałem dostać do 48h. O wszystko muszę się tam zawsze upominać. Już więcej nic tam nie wpłacę.


    • 7

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 4

      Bonusy i promocje

    • 4

      Metody płatnosci

  • Logo bukmacher Totalbet
    Recenzent: Bartek
    7 października 2020 1:56
    8/10
    Plusy

    Polecam przejście do Totalbet, bo kursy mają dobre (nieraz nawet jak na Fortunie) na plus też oferta na grę bez podatku po kursach 1,25 od 3 meczy i dodatek do ako przy kuponach o dużej liczbie spotkań. Stronie brakuje przejrzystości jak u liderów, jak Fortuna.


    • 9

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 7

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Wojt
    7 października 2020 12:26
    4/10
    Minusy

    Stawiam zakłady live, a forbet zatwierdza mi kupon po niższym kursie niż był pokazany w ofercie. Jak do tego dodam jeszcze powtarzające się problemy techniczne forbetu to jest na tylko jedno słowo - porażka.


    • 2

      Zakłady na żywo

    • 4

      Bonusy i promocje

    • 5

      Metody płatnosci

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Wiktor
    7 października 2020 9:22
    8/10
    Plusy

    W Fortunie stawiam już od kilku lat, bo mają najbardziej przejrzystą stronę - przede wszystkim to, że wszystkie zdarzenia ułożone według popularności, a nie dat wydarzenia.

    Minusy

    to co sie ostatnio dzieje zaczyna mnie juz wpieniać. Ciągłe przerwy techniczne, Fortuna nie działa, aplikacja nie działa, no już czas to ogarnąć, bo tylko potracicie graczy.


    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 7

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Bronek
    24 września 2020 8:19
    1/10
    Plusy

    oferta przedmeczowa

    Minusy

    mieszanie wynikami na żywo gdy obserwujesz kupon,


    • 8

      Oferta

    • 3

      Zakłady na żywo

    • 3

      Metody płatnosci

    • 2

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: damian
    21 września 2020 10:22
    8/10
    Minusy

    w weekend Fortuna znowu nie działała. Kiedyś dostawałem jakieś bony ze sklepu fortuny za awarie, a teraz awarie jeszcze częściej się zdarzają, a prezentów żadnych nie ma. Cały dzień w sobotę nie działała Fortuna!

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Kieran
    21 września 2020 10:22
    6/10
    Plusy

    latwo sie poruszac pod stronie, podoba mi sie

    Minusy

    ledwo wygralem wieksza kwote ponad 1000 zl to nalozyli mi limity na konto. teraz nawet nie mam szans na spelnienie obrotu. specjalnie?


    • 7

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 7

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Betfan bukmacher logo inverse
    Recenzent: Agnieszka
    18 września 2020 8:49
    1/10
    Minusy

    Wplacilam pieniądze, postawilam zakład, udało mi się wygrać 100zl i zleciłam wypłatę. Nie dostawałam jakiś dłuższy czas przelewu więc napisałam do biura obsługi klienta, oni zapewnili mnie że nie długo otrzymam. Nie długo potym dostałam telefon z weryfikacją z telefonu zastrzezonego. Chciał żebym potwierdziła dane i czy wypłacałam pieniądze, mam jeszcze konto gdzie indziej ale odpowiedziałam jednak, że nie jakoś myślałam że chyba z tamtej 2-giej strony dzwonią. Potem zobaczyłam, że konto zablokowane i nie długo po tym dostałam jedynie swoje wpłaty bez wygranej. Pisalam z nimi a oni twierdzili że weryfikacja była nie poprawna i już jest nie odwracalna decyzja, tlumacząc to że n8e mają pewności czy ktoś inny używa konta. Jakaś paranoja. Mój mąż dzwonił w moim imieniu. Nie dało im się wytłumaczyć jak jest. Obiecali ponowną weryfikację telefoniczną nie było jej, złożyłam reklamację i mam czekać do 3 tygodni. Czuje się oszukana


    • 7

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 4

      Metody płatnosci

    • 2

      Aplikacja mobilna