Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 18 )
Kategoria oceny
  • Betclic logo bez tła
    Recenzent: Kacper
    2023-01-23 22:58
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Również nie polecam, po pierwszej większej wygranej, moje konto nagle zostało zablokowane, betclic nagle chce ode mnie zdjęcie dowodu przy twarzy, skan dowodu oraz wyciągi z kont bankowych, w tym momencie jest to już wyciągnie informacji osobistych. Podlega to pod artykuł.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Bartek
    2023-01-16 15:07
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Z calego serca nie polecam tego bukmachera, zwykli oszusci i zlodzieje

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Michał
    2023-01-11 15:56
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Przeciąganie wypłaty mimo spełnienia warunków, kłamstwa na chacie powtarzane nonstop, niejasny regulamin pisany pod bukmachera, trzymać się jak najdalej z daleka!

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Przemysław
    2023-01-11 08:04
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Wprowadzanie w błąd klienta poprzez sprzeczne treści regulaminów i związane z tym przewalanie kasy na niekorzyść klienta. Możecie mnie pozwać ale mam zabezpieczone zrzuty ekranów. Reklamacje niewiele dają. W odpowiedzi na nie bukmacher rzuca ochłapy.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Mateusz
    2023-01-07 14:03
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Nieustannie źle działająca aplikacja przez którą straciłem tylko pieniądze, absolutny brak wsparcia ze strony firmy. Chcą tylko zyskiwać a nie być uczciwymi

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Grzegorz
    2023-01-01 17:33
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Bukmacher robi sobie żarty z gracza przy grze live. Załóżmy, że chcesz postawić zakłady po wysokim kursie live na daną drużynę/zawodnika lub przede wszystkim zakład statystyczny typu "czy będzie przerwa medyczna" to przy kliknięciu w "postaw zakład" zakład będzie odrzucony i kurs spadnie, mimo, że w meczu jest przerwa. Zakład po kursie np 6, zostanie zmieniony na 3. Przy regularnym wygrywaniu każdy kupon przed meczowy będzie minutę sprawdzany, nawet kupony za 2 zł. ( Szkoda,ze nie mogę wrzucić tutaj filmiku na czym to polega.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Recenzent: Grzegorz
    2023-01-01 17:28
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    To jest bukmacher typowo dla przegrywających. A dlaczego? Z prostej przyczyny. Jeśli zaczniesz wygrywać, bukmacher Cię zlimituje tak, że możesz maksymalnie postawić 50 zł. Także zdecydowanie nie polecam na dłuższą metę z nimi współpracować.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Karol
    2022-12-31 21:25
    9/10
    Opinia o bukmacherze

    Dużo promek i spoko opcja z MyBet

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Anna
    2022-12-30 22:13
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Zagrany kupon, wygrana na koncie, część z wygranej wypłacona, część poszła do obrotu . Po paru minutach na koncie głównym jestem na minusie xD . Piszę na obsługę czatu , każą mi jeszcze dopłacić albo pójdą do sądu jeśli tego nie zrobię... Nie z mojej winy zabierają mi pieniądze i jeszcze muszę im dopłacać... Nie polecam.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Marcin
    2022-12-29 23:30
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Jawny wałek, moje konto zostało tymczasowo zablokowane a wisi tam 600zł, a z kontaktem ciężko.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Piotr
    2022-12-29 11:56
    1.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Fatalny bukmacher, na początku gdy jeszcze wygrałem mniejsze kwoty to problemu z wyplatą nie było, nagle gdy do wyplaty jest 4100 zł, czekam od 3 dni, na czacie gdy pytam sie co sie dzieje zasłaniają sie ze podczas swiąt maja duzo wyplat i jest kolejka, na maila gdy pisze czemu tak to wyglada, zasłaniają sie regulaminem ze maja 7 dni na wyplate, Nawet nie zakładajacie konta szkoda nerwów. Czekam az tylko wyplacą te pieniadze i uciekam

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 2

      Oferta

    • 2

      Zakłady na żywo

    • 2

      Metody płatnosci

    • 2

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Grzegorz
    2022-12-28 17:49
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Miałem ostatnio z nimi ciekawą przygode. Chciałem na MŚ postawić powyżej 25.5 fauli za 1000 zł kurs 2.5 gdzie u innych bukow 2.25, więc postawiłem. Wyskakuje komunikat: "zakład do akceptacji" po 10 min komunikat "zakład odrzucony" no i 1000 zł wraca na saldo depozytowe. No to skoro nie buk nie zaakceptował, to zlecam hajs na konto bankowe. Na 2 dzień mail: "nie możemy zrealizować pańskiej wypłaty, ponieważ nie obrócił pan depozytem". TAKŻE UWAGA jeśli chodzi o wysokie stawki, ponieważ możecie mieć problemy z wypłatą.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna