Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 15 )
Kategoria oceny
  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Ktos
    2021-07-22 16:25:48
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Złodzieje oszuści, jak wplacac to można i z konta papieża, jak już wypłacić to wielki problem i milion weryfikacji i proces trwa mię czasu , NIGDY WICEJ NIE POLECAM !!!!!!


    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Piotr
    2021-07-21 08:24:40
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    W dniu wczorajszym unieważnili mi jeden z zakładów gdyż jak twierdzą pomylili się w kursie?? Toż to zwyczajny kant i złamanie umowy którą jest zakład przecież. Nie polecam tej szemranej firmy!


    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera ewinner
    Recenzent: Antek
    2021-07-20 08:16:59
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    dziady


    • 2

      Bonusy i promocje

    • 3

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 4

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: BETFAN TO ZŁODZIEJE
    2021-07-19 13:27:21
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Pracujący w BOK to niekompetentni siebie którzy zamiast rozwiązać problem wyskakujący przy zawieraniu zakładów za bonus/ freebet po prostu ci go odbierają


    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Totolotek
    Recenzent: Witek
    2021-07-17 17:11:41
    8/10
    Opinia o bukmacherze

    Świetna firma do czasu przejęcia przez nowych właścicieli..
    Wszystko było jak trzeba, szkoda upadku tak dobrej firmy, z którą przenigdy nie było z niczym problemów.


    • 8

      Bonusy i promocje

    • 7

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 8

      Metody płatnosci

    • 3

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Andrzej
    2021-07-17 17:10:20
    3/10
    Opinia o bukmacherze

    Bonusy i zakłady live, szybkie wypłaty to tyle z plusów.
    Byłoby wysoko, ale obsługa klienta... notorycznie blokowany czat od kilku tygodni "przekazują wszystko do odpowiedniego działu", czyli zapewne zamykają zgłoszenia. Brak odpowiedzi na pytania.
    Konieczne zmiany, bo odrzucają klientów nieprofesjonalną obsługą, która swoją drogą powinna mieć testy z języka polskiego, czy aby na pewno nie mamy styczności z analfabetami.
    Podsumowanie buk 7/10
    BOK 1\10 (nie da się niestety minusowej oceny dać).


    • 7

      Bonusy i promocje

    • 6

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Noblebet
    Recenzent: Michał
    2021-07-13 22:41:47
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Nie podchodzi profesjonalnie do klientów, miałem zakład z kursem 17 combi oczywiście go wygrałem, ale bukmacher wprowadził zwrot w dwóch spotkaniach bo jako gospodarza meczu wpisali gościa i na odwrót tym samym pozbawili mnie zysku parę stówek. Myślałem że nowy Buckmacher to będzie ok ale nie polecam nikomu


    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Dominik
    2021-07-13 10:31:52
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Duża wygrana, mega szybka wypłata. Super


    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Marek
    2021-07-12 00:43:29
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    na mecz Włochy - Anglia, postawiłem na Włochów, na kuponie do wypłaty 0zl, Stanowczo ODRADZAM!


    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Adrian
    2021-07-11 12:03:15
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Zdecydowanie najgorsza opcja na rynku, kompletny brak pomocy z supportu i arogancja. Nie marnuj swojego czasu


    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Kryspin
    2021-07-08 16:37:31
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Robią po kilka razy weryfikację kont bankowych gdzie czekać trzeba prawie tydzień czasu żeby wypłacić pieniądze.. kpina i żenada z tym bukiem

  • Logo bukmachera ewinner
    Recenzent: Dobry Gracz
    2021-07-08 12:52:17
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Kolejny bukmacher, który ma problem z wypłatą pieniędzy,
    Zamykam konto i niestety nie polecam, a zapowiadało się nieźle.


    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna