• Superbet logo inverse
    Recenzent: Olek
    22 kwietnia 2021 11:21
    9/10
    Opinia o bukmacherze

    Pograłem tam rok temu i było fatalnie. Jakoś miesiąc temu wróciłem i trzeba przyznać że ktoś tam wykonał robotę. Spoko apka, dużo bonusów.


    • 8

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 9

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Jan
    21 kwietnia 2021 15:35
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Jeden z najbardziej kreatywnych Bukmacherów co do pomysłów związanych z promocjami, do tego szybko zlecane wypłaty. Nie mam do czego się przyczepić.


    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Jerry
    20 kwietnia 2021 15:40
    8/10
    Opinia o bukmacherze

    Może być, ale może by tak ofertę transmisji live poprawić?


    • 10

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 8

      Bonusy i promocje

    • 9

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Kamila
    20 kwietnia 2021 09:39
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Szybka wypłata na konto! Polecam


    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 10

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Makar
    20 kwietnia 2021 08:34
    7/10
    Opinia o bukmacherze

    Fajna strona, spoko kursy.


    • 10

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 6

      Bonusy i promocje

    • 9

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Jan
    19 kwietnia 2021 14:25
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    Dają radę. Satysfakcjonująca oferta i częstotliwość bonusów. No i nie można lekceważyć Pudziana;)


    • 10

      Oferta

    • 10

      Zakłady na żywo

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Dorota
    19 kwietnia 2021 12:39
    6/10
    Opinia o bukmacherze

    Ok, ale bez rewelacji!


    • 9

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 6

      Bonusy i promocje

    • 8

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Samanta
    19 kwietnia 2021 12:38
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Brak porozumienia ze strony bukmachera, co chwilę moje zdjecia do weryfikacji są odrzucane. konsultanci piszą co chwilę to samo. żadnego maila nie dostaję w sprawie mojego konta. Robią sobie żarty z ludzi. Czekam już ponad 10 dni na weryfikację. pisali 48h...


    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Mariusz
    18 kwietnia 2021 13:44
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Najgorszy bukmacher. Założyłem konto internetowe. Wygrałem bonusa dosyć sporego. Teraz mam problem z wypłata. Przedłużają wypłatę jak najdłużej. Sam już nie wiem czy ja otrzymam.


    • 7

      Oferta

    • 4

      Zakłady na żywo

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 6

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • betfan logo
    Recenzent: Grzegorz
    16 kwietnia 2021 11:42
    10/10
    Opinia o bukmacherze

    W zasadzie to nie ma się do czego przyczepić. Bukmacherka rąk nie brudzi, więc siedzę w niej już od dobrych kilku lat. Otworzyłem w betfanie konto głównie dla bonusów, ale w sumie jest to całkiem spoko buk i jak mam gdzieś pograć jakiś kupon to raczej wybieram właśnie Betfan.


    • 10

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 10

      Metody płatnosci

    • 9

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Adi
    16 kwietnia 2021 10:20
    7/10
    Opinia o bukmacherze

    Całkiem dobre kursy. Trochę mało czytelna strona. Mało promocji dla graczy. Dobra aplikacja mobilna.


    • 8

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 5

      Bonusy i promocje

    • 7

      Metody płatnosci

    • 8

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Stanisław
    16 kwietnia 2021 09:13
    7/10

    • 10

      Oferta

    • 7

      Zakłady na żywo

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 8

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna