Filtry
Najnowsze
Bukmacherzy ( 18 )
Kategoria oceny
  • STS Bukmacher Logo
    Recenzent: Krzysiek
    2022-09-28 12:45
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Dramat. Dopóki przegrywasz wszytsko jest ok. Jak cos ugrasz i chcesz wyplacic pieniadze nagle jest problem, dodatkowa weryfikacja, nagle zdjecia ktore do przegrywania byly ok juz nie sa ok.
    Gdyby czlowiek tylko przegrywal, to weryfikcja nie bylaby potrzebna. A te dodatkowe procedury maja trwac do 7 dni xD. Nie polecam ze wszystkich sil!
    I to w sytuacji w ktorej wszedl mi zaklad, wiec powinienem byc szczesliwy

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Betclic logo bez tła
    Recenzent: artur
    2022-09-26 17:41
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Złodzieje nie wypłacili wygranej od 02.09.2022

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera LVBet
    Recenzent: Sławomir
    2022-09-19 08:02
    5.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Jeden z gorszych bukmacherów ze względu na częste przerwy techniczne, o których nie informuje się klientów. Mało tego, można wpłacić wtedy pieniądze i zablokować je do czasu aż przerwa się zakończy.

    Szczegóły oceny

    • 4

      Bonusy i promocje

    • 5

      Oferta

    • 8

      Zakłady na żywo

    • 9

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera Fortuna
    Recenzent: Kuba
    2022-09-13 14:50
    9.2/10
    Opinia o bukmacherze

    Całość jest naprawdę fajna, spoko bonusy oraz oferty przedmeczowe, dużo ciekawych możliwości obstawiania, łatwa obsługa aplikacji, ale kontakt z nimi to jakaś masakra od dwóch dni nie odpisują na zadne zapytania choć pracują od 8-24 XDD.

    Szczegóły oceny

    • 9

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Pawel
    2022-09-04 17:52
    4.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Nie polecam tego bukmacherskie, ciągle problemy z wyplatami

    Szczegóły oceny

    • 4

      Bonusy i promocje

    • 3

      Oferta

    • 6

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmacher Totalbet
    Recenzent: Sławek
    2022-08-31 17:40
    4.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Bardzo słaby bukmacher: uboga oferta meczów piłkarskich live, jeszcze uboższa liczba marketów, słabe promocje. Jedyny powód dla którego warto się zarejestrować to bonus powitalny i to wszystko. Do gry na dłuższą metę lepiej poszukać czegoś innego.

    Szczegóły oceny

    • 2

      Bonusy i promocje

    • 4

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 5

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera etoto
    Recenzent: Robert
    2022-08-26 19:00
    4.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Ten bukamacher po raz kolejny w ciągu tygodnia próbuje wmówic mi, że mój zakład jest przegrany mimo, że sam podczas spotkania pokazywał rzeczywiste dane pokazujące moją wygraną. Po zakończeniu stwierdził, że to pokazywał było błędne. Mało tego wszyscy bukmacherzy podali mój typ jako prawidłowy. Rada obstawiasz z etoto zbieraj zrzuty ekranu nagrywaj mecze, a i tak nie zawsze to działa, bo ich motto” nie mamy Pana numerka i co Pan nam zrobisz”. Pokazałem i zrzuty z różnych stron z poprawnym wynikiem, a i tak nie uznali. Obsługa klienta na poziomie -1. Rozmowa na zasadzie kopiuj-wklej. Dopytujesz to kończą rozmowę. Cała ocena dotyczy mojej przygody z tym bukiem. Na szczęście są inne firmy na rynku.

    Szczegóły oceny

    • 2

      Bonusy i promocje

    • 3

      Oferta

    • 3

      Zakłady na żywo

    • 7

      Metody płatnosci

    • 7

      Aplikacja mobilna

  • Betclic logo bez tła
    Recenzent: Oliwia
    2022-08-17 22:47
    9.6/10
    Opinia o bukmacherze

    Dobry wieczór, dzisiaj moje konto zostało zablokowane muszę wysłać różne dokumenty. Niestety problem w tym ze Dowód osobisty był dodany przy zakładaniu konta mojej przyjaciółki, a karta kredytowa moja czy odblokują to konto z wygrana która była.?

    Szczegóły oceny

    • 10

      Bonusy i promocje

    • 9

      Oferta

    • 9

      Zakłady na żywo

    • 10

      Metody płatnosci

    • 10

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Oskar
    2022-08-15 10:55
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Gdy wygrywasz większą kwotę robią notoryczne problemy z wypłatami każa ci wszystko kilkanaście razy wszystko weryfikować.

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Betclic logo bez tła
    Recenzent: Dagmara
    2022-08-15 09:11
    1/10
    Opinia o bukmacherze

    Cały czas awarie jakieś, teraz drugi dzień nie można przelać kasy normalnie albo blokiem tylko kredytówką,zero informacji, przeprosin,nic nie dbają

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 1

      Oferta

    • 1

      Zakłady na żywo

    • 1

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Superbet logo inverse
    Recenzent: Nikoloz
    2022-08-13 21:43
    5.4/10
    Opinia o bukmacherze

    Skomplikowany proces weryfikacji nie działa na stronie bukmachera i trzeba napisać na maila, jest długi i skomplikowany. Napraw problemy z weryfikacją w witrynie

    Szczegóły oceny

    • 7

      Bonusy i promocje

    • 8

      Oferta

    • 6

      Zakłady na żywo

    • 5

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna

  • Logo bukmachera LVBet
    Recenzent: Nikoloz
    2022-08-13 21:40
    1.8/10
    Opinia o bukmacherze

    Bukmacher jest niewiarygodny, jeśli zaczniesz wygrywać, zostaniesz zauważony przez weryfikację

    Szczegóły oceny

    • 1

      Bonusy i promocje

    • 2

      Oferta

    • 2

      Zakłady na żywo

    • 3

      Metody płatnosci

    • 1

      Aplikacja mobilna